Hur man installerar LED-lampor Dash Glow

Dashboard glöd lampor ger belysning för rattar och mätare som behövs för att övervaka bilens prestanda på natten. Utan belysning föraren inte kan övervaka fordonets hastighet eller mängd bränsle som finns kvar så en misslyckad streck ljus kan få allvarliga konsekvenser. De flesta fordon är utrustade med glödlampor miniatyrlampor med kort livslängd och litet motstånd mot fysiska skador. Byte av glödlampor med LED-alternativ är en okomplicerad process, och mycket lång livslängd, kan fysisk styrka och starkt ljus från lysdioder förbättrar bilens säkerhet. Saker du behöver
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Slå på tändningen och belysningen. Identifiera den glödande streck lampa som behöver bytas. Om instrumentpanelen måste bort för att komma åt lampan, anteckna den exakta positionen för målet lampan. På baksidan av instrumentbrädan kan vara en labyrint av ledningar och sedan titta på det omvända är en spegelbild av den främre, hitta rätt lampa i detta skede kan vara knepigt. För att ta bort instrumentpanelen, följ fordonstillverkarens anvisningar.
2

Stäng av tändningen och belysningen. Använd en lämplig storlek skiftnyckel för att koppla bort minuskabeln från fordonets batteri och därmed förhindra oavsiktliga kortslutningar när du byter lampan. Glödlampan kan ha screw-in, vrid-och-lås eller insticksförskruvning. Ta bort den gamla glödlampan enligt dess sätt av montering.
3

in en 12-volts auto LED-lampa av samma typ av anslutning i det tomma lamphållaren. Se till att lampan sitter ordentligt. Återanslut ledningen bilbatteriet, slå på belysningen, och se till att ersättningen lysdioden är tänd. När lampan fungerar korrekt, släcka lamporna, koppla bort batteriet och byt ut alla delar som lösgjorts för att få tillgång till lamporna. Anslut batteriet bly och dra åt ordentligt med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97479.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.