Hur man bygger en Custom Automotive Interior

Du kan ge interiören i din bil en personlig touch genom att skräddarsy den. Generellt människor tenderar att koncentrera sig på utsidan av sin bil, men du kan också matcha utsidan med insidan för en allround unik bil. Det finns ett antal olika alternativ som finns för dem som vill skräddarsy sina fordon. Saker du behöver
Stickkontakt drill Mössor och racket set
Visa fler instruktioner
1

Besök en butik som säljer biltillbehör och för fler alternativ besöka en online lagra såsom Street slå Customs eller din varm bil. Du kan beställa varor och få dem levererade någonstans.
2

Markera märke och modell av din bil på någon av de online webbplatser, är du sedan till en skärm som ger dig ett antal olika alternativ för tillbehör såsom klädslar, golvmattor, rattar skift, pedaler och armstöd.
3

Installera en unik uppsättning pedaler. Du kan göra detta själv genom att antingen borra en helhet i den befintliga pedalen eller den nya pedalen kan ha en klämma fast. Du kan hitta nya pedaler i fiber, legering eller kol och du kan ansluta dem till bromspedalen, koppling och gaspedal.
4

Place anpassade golvmattor på däcket på din bil. Det finns ett antal olika golvmattor som finns med unik design för att passa varje enskilt behov. Inte nog med att lägga golvmattor en touch av klass till din bil de också bidra till att bevara den ursprungliga fabriken mattan.
5

ersätta nuvarande ratten. Om din ratt inte har en krockkudde monterad kan du uppgradera den själv. Du kommer att behöva ta ut tutan eller ratt lock och skruva loss skruven med en hylsa som håller hjulet på plats. Skjut den nya och förbättrade ratt och adaptern i läge och skruva fast muttern till rätt passform.
6

Ändra växelspaksknopp. Factory rattarna är vanligtvis lätta i vikt, du kan ersätta den gamla med en tyngre legering knopp som kommer att tillföra en ny dimension vid växling
7

Byt ut platser till sportstolar.. Du kan göra detta som ett DIY-projekt och att ta ut dina gamla stolar genom att skruva de främre och bakre bultar med en socket. Sätt i de nya sätena genom att skjuta dem på bultarna och fästa dem på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97386.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.