Hur man ändrar nålar på en Civic Gauge Cluster

Mätaren klustret på din Honda Civic kan få en hel del uppmärksamhet, man tittar på dessa mätare varje gång du kör. Med tiden kan dessa nålar blekna i färg och börja titta jolleseglare, och ett alternativ är att byta nålar. Det är en utmanande uppgift, men du kan göra det med rätt åtgärder. I det här fallet är bilen en 1999 Honda Civic, men processen är densamma för de flesta andra fordon. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
1/4-tums Ratchet, uttag och förlängning
målarens maskeringstejp
penna
gaffel
nålar Replacement
Visa mer Instruktioner
1

Skruva den ram som omger mätaren klustret, med hjälp av stjärnskruvmejsel. Dra bezel bort instrumentbrädan med händerna, släppa klippen med bara lite tryck.
2

skruva isär mätaren klustret från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet, uttag och förlängning. Dra klustret ur instrumentpanelen, lossa ledningarna med händerna och flytta panelen till en arbetsyta.
3

Ta bort plasthöljet från mätarpanel genom att trycka in flikarna som håller locket på plats och dra kåpan rakt ut panelen.
4

Riv 1-tums-långa bitar av målarens maskeringstejp, och placera dem på mätaren klustret direkt där nålar pekar. Använd sedan en penna för att markera en linje på bandet som ligger direkt i linje med nålen. Detta bör hjälpa dig att anpassa de nya nålar korrekt.
5

Placera en gaffel under nålen så att den böjda änden av gaffeln kontakt mätaren ansikte och pinnarna av gaffeln gå runt nålens bas. Tryck sedan ner på gaffeln lätt, vilket borde frigöra nålen från mätaren klustret.
6

Point i slutet av den nya nålen mot märket du gjorde tidigare på bandet, och tryck lätt på mitten av nålen i mätaren klustret.
7

Ta bort all tejp och skjut plastlocket tillbaka på mätaren klustret.
8

tillbaka mätaren klustret i instrumentbrädan i omvänd ordning jämfört med demontering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97106.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.