Camry soffsäte Typer

Toyota Camry är en av de mest populära bilarna på vägarna idag. Om du vill att din Camry s mandat att se sportigare och ge dig lite extra stöd vid kurvtagning, sedan skålade säten är ett bra komplement. De kommer att hålla dig planterade under hård kurvtagning och krydda upp utseendet på inredningen också. Justerbara skålade säten

Dessa skålade säten är ofta universella modeller som du kan få med en adapter som passar på din specifika typ av fordon. De är justerbara både framåt och bakåt och har en justerbar rygg som du kan luta tills du känner dig bekväm. Tillverkare som Corbeau och Recaro erbjuder Universal justerbar rygg racing säten som passar Camry. Räkna med att betala ca $ 300 eller ännu mer för en kvalitet plats, beroende på vilket material du väljer.
Vadderad icke justerbar Bucket Seats

Dessa platser ofta är vadderade, gillar deras justerbara motsvarigheter, men ryggen inte justera eller luta. Emellertid ger de ofta lite mer sidostöd eftersom de inte kommer i två stycken på samma sätt de justerbara säten gör. Denna design i ett stycke ger mer stöd runt höfterna för föraren. Dessa platser börjar på $ 200 och går upp så högt du vill betala. Återigen, är det pris som påverkas av material, stoppning och märke du väljer.
Tävlingsresultat Seats

Dessa är platser för seriös racer och kombinera fast baksidan av skålade säten med extrem låg vikt krävs av åkare. Du kan köpa säten gjorda av exotiska material som kolfiber som kommer med väldigt lite stoppning, så se till att du köper en kudde om du ska vara i dem för något längre än ett par minuter. Dessa platser kan variera från flera hundra till flera tusen dollar (från 2011).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97427.html

Previous:
Next:

Interiör Aftermarket Val

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.