Hur man ansöker Vinyl till en bil

Tillämpa grafik vinyl bil till bilar är inte så svårt som man kanske tror. Vinylgrafik kommer i en mängd olika utföranden och kan lägga estetiska "gnista" till din bil utan stor kostnad för en ny lack. Vid tillämpning vinylgrafik, är den enklaste metoden att använda "våta" metoden, som med hjälp av tvål och vatten kan du sakta placera vinyl dekal på bilen och flytta runt lite tills du får det bara rätt. Den våta metoden är att föredra för nybörjare, eftersom misstag kan göras och fixeras utan karosseri. Saker du behöver
Vinyl graphicWater spraya bottleDish soapWaterSqueegeeMicrofiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Tvätta det område där du kommer att placera den grafiska och torrt med en microfiber handduk . All smuts, damm och smuts måste avlägsnas för att dekalen ska fästa ordentligt.
2

Fyll sprayflaska med vatten och sedan placera en droppe diskmedel i också. Spraya ett lätt lager av denna blandning på bilen där vinyl ska tillämpas.
3

Dra papperet backade bort vinylen och spraya ett tunt lager av tvål blandningen på den klibbiga område.
4

Placera vinyl, klibbiga sidan nedåt på bilen. Du kan nu flytta vinyl grafisk runt som behövs, eftersom tvål blandningen kommer att hålla den inte fastnar. När vinyl är placerad för att passa dig, kör skrapan över det flera gånger att tränga undan vatten och luft från undersidan av bilden.
5

Låt bilden för att torka i minst 24 timmar innan du kör bil . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83207.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.