Hur installerar jag en Controller Impulse Brake?

Två primära typer av Impulse elbroms styrenheter är kommersiellt tillgängliga. Time-delay broms controllers använder styrkan av en elektrisk ström för att styra bromstrycket. Proportionell broms regulatorer innehåller en rörelsesensor som känner av bromsar hastigheten hos dragfordonet. Impulsen broms controller, tillverkad av Hopkins Bogsering Solutions, är en tidsfördröjning broms controller. Rotation av en "effektjusteringskommando hjul" berg ökar eller minskar styrkan hos den elektriska signalen som överförs från dragfordonet till släpfordonet. Saker du behöver
Skruvmejsel
Drill
"Plug-in Simple" kontakten som är specifik för din bil
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en "Plug -in Simple "anslutning, tillverkad av Hopkins Bogsering Solutions. Plug-in Enkelt är det varumärkesskyddade namnet på Impulse bromsstyrningen ansluter sele. Plug-in Simple kontakten används för att ansluta sele fordonsbromsen till bromsen styrenheten. Fordon Bromsstyranslutningarna selar variera beroende på tillverkare och kräver en adapter.
2

Reach under förarsidan streck och lokalisera sele broms. Det kommer att bli ett diversifierat kontakt med minst fyra anslutningar. Bromsreglerorganet sele kommer sannolikt inte att anslutas till någonting. Matcha stilen på Plug-in enkel anslutning till kontakten för att vara säker på att du har rätt sele. Dra sele bromsstyrningen till den fullständiga utvidgningen av trådarna. Vissa GM-fordon kommer inte att ha selar broms ledningar men innehålla en kopplingsdosa till vänster om bromspedalen under instrumentbrädan. Öppna lådan för att lokalisera den punkt insticksanslutningen.
3

Anslut Plug-in enkel anslutning till bilens broms kontroll sele eller till kopplingsdosan anslutningspunkt. Anslut den andra änden av Plug-in är enkel till Impulse broms controller.
4

Placera broms controller på den plats du vill montera den. Gör detta när den är ansluten till kabelnätet för att du har tillräckligt lång kabel. Placera broms controller i ett läge som gör att du kan komma in och ut ur fordonet fritt och som är inom räckhåll medan du kör fordonet. Markera eller notera var bromsen styrenheten.
5

Anslut kontrollenheten Impulse broms fäste till den valda platsen. För plast streck, använd fästskruvarna och direkt ansluta fästet. För andra materialtyper, kan du behöva förborra de monteringsskruvhål att säkerställa fästpunkt inte spricker under installationen.
6

Mount bromsen styrenheten i konsolen med de två sidoskruvarna. Placera styrenheten Impulse bromsen mellan hållarens armar och rikta in hålen arm skruv med styrenheten Impulse broms skruvhålen. Sätt i och dra åt skruvarna.
7

Anslut bilen till släpet. Testa regulatorn Impulse bromsen genom att starta bilen och trycker på bromspedalen. Har en assistent lyssna efter hum om elbromsarna på släpvagnen när de är engagerade.
8

Justera känslighet Impulse bromsstyrningen enligt önskemål. Rotera hjulet effektjusteringskommando att stärka eller försvaga den elektriska signalen sänds till de elektriska släpvagnsbromsar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96531.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.