Hur du anpassar en 1991 Toyota MR2

Den MR2 är en sportig tvåsitsig som liknar den mycket dyra Lotus Eclat. Lotus Företaget samarbetade med Toyota om utformningen av MR2. Den MR2 tillverkades 1984-2007. Efter en ettårig MR2 tillverkning uppehåll 1990, var 1991 modell av MR2 en redesign från 1989-modellen. Även om MR2 tillverkas inte längre, det finns många tillbehör som finns att anpassa MR2. Instruktioner
1

Installera en omvänd uppbackning systemet. Den omvända uppbackning Systemet varnar föraren av MR2 till avståndet av föremål vid backning. Systemet består av en central styrprocessor, summer och fyra sensorer. De fyra sensorer som är installerade på baksidan stötfångaren, skickar ultraljud vågor att den centrala kontrollen processorn för att varna föraren för föremål bakom bilen. Den låga markfrigång MR2 gör det ibland svårt att se föremål i backspegeln. En omvänd uppbackning systemet kan minska sannolikheten för att slå ett objekt när du flyttar MR2 baklänges.
2

Lägg en luft horn. Med utseendet på en oversize cykel horn, kan kompressortuta monteras på taket eller under huven på Toyota MR2. Vissa lufthornen replikera ljudet av ett tåg, och andra avger en traditionell ljudsignal vid en stigning mycket högre än en vanlig horn. De flesta luft horn är tillverkade av rostfritt stål och lägga till en egen look till MR2.
3

Installera ett Bluetooth hands-free bil kit. När 1991 MR2 tillverkades, har Bluetooth-teknik finns inte. När satsen har installerats, kommer att starta motorn på MR2 omedelbart ansluta till användarens mobiltelefon. Satsen utnyttjar högtalarna i MR2 till projektet ljud.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96049.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.