Hur inbyggd A 92-95 ECU för en Honda Civic Coupe

Den elektroniska styrenheten, eller ECU, i 1992 till 1995 Honda Civic begränsar motorns prestanda. ECU är en dator som styr effekten i din motor. Datorn levereras programmerad att begränsa RPM, kontroll luft-till-bränsle blandningar och reglera toxiciteten av fordonets utsläpp. Flisning en ECU är processen med att köra nya programkod i datorn för bättre prestanda på vägen. Den flisning måste göras av en erfaren professionell, men du kan ta bort ECU hemma för att ta den till butiken själv och spara pengar. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

prop öppna huven och koppla bort batteriet Kablar med en skiftnyckel. Börja med den svarta kabeln bort då den röda kabeln.
2

Ta bort batteriet spännbandet genom att lossa två bultar i vardera änden av bandet med en hylsnyckel. Ta bandet med handen. Använd båda händerna för att ta bort batteriet från motorrummet.
3

Identifiera ECU. ECU är inne i en platt, svart och plast panel precis framför bilbatteriet. Den har tre kablage på baksidan-undersidan av panelen och tre bultar vid monteringen håller den på plats.
4

Använd en 10-mm hylsnyckel för att ta bort de tre bultar. Inför den plast panelen kan dras av för att avslöja metall ECU inuti. Använd dina händer för att koppla kabelnät på baksidan och ta bort enheten metall ECU.
5

Ta den till butiken som ska flisas. Var noga med att tala om för teknikern märke, modell och VIN-nummer på din Honda Civic.
6

Placera ECU tillbaka till sin portal och stäng svarta plastlocket över det. Använd en 10-mm uttag för att ersätta de tre fasthållande skruvarna och anslut kablage på baksidan av ECU.
7

Använd två händer för att byta tillbaka batteriet i motorrummet. Montera spännbandet över batteriet och sätt tillbaka de två fästbultarna med en hylsnyckel. Använd skiftnyckel för att placera de två batterikablarna tillbaka till terminalerna börjar med den röda kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96445.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.