OnStar till Bluetooth Konvertering

Med tekniken framåt varje dag , är mer elektroniska apparater som installeras i fordon än någonsin tidigare . Ett sådant system är den Onstar modulen , men vissa bilägare utnyttjar inte denna enhet. Lyckligtvis kan de omvandlas till Bluetooth . Identifiering

OnStar är ett navigations-och kommunikations -modul som kräver en månatlig eller årlig prenumeration . Däremot är Bluetooth en trådlös kommunikation process som är inbäddad i många datorer och mobiltelefoner , kräver inget abonnemang för att använda funktionen .
Funktioner

Med köpet av en Bluetooth konverteringssats , ändra Onstar modulen är relativt enkel. Beroende på bilmodell , hitta gömda OnStar modul som styr knappsatsen som är ovanför backspegeln . Det är oftast i bagageluckan eller handskfacket. Ersätta den med den nya konverteringen boxen som de riktningarna diktera .
Överväganden

Varje bilmodell är trådbunden annorlunda för OnStar , så rådfråga konvertering modulen anvisningar för enkelkablage . Vissa fordon måste ha OnStar modulen och Bluetooth inkopplad tillsammans för att fungera korrekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96563.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.