Hur man tar bort en Ford Bäddlinje

En säng liner installerad i din lastbil kan skydda sängen avslut från skador när du flyttar gods in och ut. Sängen liner kan också bidra till att förhindra lasten från att glida, på grund av strukturen på fodret yta. Om din säng liner skadas, eller vill du helt enkelt ta bort det, följ bara dessa enkla steg och det kommer att vara ute i mindre än en timme. Saker du behöver
Hylsnyckel
Torx hylsor
Visa fler instruktioner
1

Klättra i sängen och använder din hylsnyckel och Torx-fattning att avlägsna lasten tie-down konsoler från insidan sängen väggar. Det bör finnas två eller fyra, beroende på lastbilen.
2

Dra tie-down fästen av och ställ dem åt sidan.
3

Klättra upp ur sängen och flytta till framför sängen. Därifrån, lyft framsidan av sängen liner från den främre väggen av sängen och skjut frontpanelen bakåt så att den inte glider tillbaka över toppen av sängen väggen.
4

Flytta till baksidan av lastbilen och, med bakluckan ned, dra sidorna av flakinsatsen mot mitten av sängen. Dra sängen liner mot dig. Med lite tvång kommer du att kunna ta det helt och ställ den åt sidan.
5

Ta hylsnyckel och Torx hylsor och lossa fästanordningarna som håller bakluckan locket till insidan av bakluckan. När locket är avstängd, ställ den åt sidan och installera om Torx fästelement.
6

tillbaka lasten tie-down fästen i baksidan av hur du tog bort dem i steg 1.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83674.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.