Hur man lyfter en Ford F150

palla upp eller lyfta din lastbil är en grundläggande, fundamental del av att äga en Ford F150. Det är både något som behöver göras i en nödsituation, liksom en del av rutinmässigt underhåll. Det handlar både om att höja F150 byta däck, eller för att skapa utrymme under bilen, bör du behöver för att få under lastbilen för reparation. När du använder en domkraft sidan igångsättning är rutin, ska du krypa aldrig under bilen då den inte är säkert på pallbockar. Saker du behöver
Jack
Jack står
hjulblock
Visa fler instruktioner
1

Park Ford F150 på ett plant underlag. Om du har en död däck på sidan av vägen, försöka hitta plattaste delen av bogen, så långt bort från trafiken.
2

Flytta automatiska växeln till "park." Om du har en F150 med en manuell växellåda, lägg växelspaken i backen. Engagera nödbromsen.
3

Place hjulblock eller klossar framför och bakom ratten diagonalt från hjulet som håller uppallad. När du lyfter bilen, kommer du att lägga vikt på det hjulet.
4

Placera domkraften på en lämplig lyft punkt. För framsidan av F150, kommer du att hitta ett svetsat fäste nära ett däck. För baksidan av lastbilen, bör du använda den bakre ramen järnväg. Använd U-bultarna på baksidan bladfjädern som en jack-punkt.
5

Vrid jack vev tills däcket lyfts från marken. Om du tänker använda en pallbock, höja fordonet tillräckligt hög så att domkraften-stativet kan glida på plats.
6

Veva i motsatt riktning och sänka F150 på domkraften -stand. Upprepa denna process för de övriga tre hjulen, om du är i ditt garage och du lyfter trucken för reparation och /eller underhåll.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85522.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.