Lägga Hästkrafter till din bil utan att sänka din MPG

De bil beslutsfattare producerar rymdålderssystem typ fordon som använder modern vetenskap och teknik. Detta är en fantastisk möjlighet för eftermarknaden leverantörer att erbjuda power-göra komponenter som i huvudsak är plug and play. För att öka en bils hästkrafter och prestanda, alla fordonsägare behöver göra är att placera en liten datachip i sin bilens färddator. Förundras av denna typ av uppgradering är att medan det ökar prestandan, det oftast också förbättrar bränsle körsträcka. Saker du behöver
Wrench
Skruvmejsel
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort batteriet. Parkera ditt fordon. Öppna huven. Lossa batteriets minuspol med en skiftnyckel och dra kabeln från batteriet.
2

Demontera handskfacket dörren. I de flesta fordon är datorn placerad bakom handskfacket. Öppna dörren handskfacket och pressa att skjuta låsen på vardera änden av dörren. Detta gör att dörren falla ner och ur vägen. Datorn kommer att vara direkt bakom dörren. Det kommer att bli en fyrkantig, silverfärgad metall låda.
3

bort datorn. Ta bort de fyra skruvarna från fästet facket med en skiftnyckel och skjut datorn framåt och sedan nedåt och ut ur sitt fäste rack. Ta inte bort någon av ledningarna från fallet. Dra ut enheten genom handskfacket öppning så att du kan arbeta på det.
4

Ta bort luckan. Vänd på datorn och ta bort luckan. Ta bort de två skruvarna som håller fast locket med en skiftnyckel. Öppna locket. Den PROM chip (Programmable Read Only Memory) kommer att ligga direkt under locket.
5

Installera prestanda chip. Ta bort PROM chip genom att trycka på fästena på varje sida och lyfta den ur datorn. Anslut PROM chip till monteringsplatsen på prestanda chip och skjut enheten tillbaka i position inuti datorn. Om korrekt installerad, kommer prestanda chip placeras mellan datorn och PROM chip.
6

tillbaka datorn. Sätt tillbaka luckan och dra åt skruvarna. Skjut datorn tillbaka till sin bricka och montera bultarna. Dra åt dem med en skiftnyckel. Placera dörren handskfacket tillbaka i position och pressa sidorna för att tillåta den för att stänga igen. Återanslut batterikabeln och avfyra motorn. Njut av din nya höga prestanda och ökad bränsle körsträcka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83812.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.