DIY LED Blinkers

LED blinkers använder mindre ström och håller längre än vanliga glödlampor i blinkers. Men eftersom LED-lampor drar mindre ström än konventionella glödlampor, behöver aktivera LED-lampor inte blottare, vilket är en separat komponent. För att lösa detta dilemma är ett motstånd behövs för att lägga en dummy belastning. Motståndet är kopplad till blinkers och simulerar belastningen av en vanlig glödlampa. Ändra dina blinkers till LED en gång och du kanske aldrig behöver ändra dem igen. Saker du behöver
Skruvmejsel
LED blinkers kit
Wire pressningar
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort minuskabeln från batteri. Sedan öppna bagageluckan och skruva signalen lamphuset på baksidan av bålen, och dra kåpan rakt ut på baksidan. Du kan behöva dra upp bagagerumsinsatsen och flyttar den åt sidan. Koppla ur kabelhärvan (den stora bunt av trådar) från styrelsen där lamporna är anslutna.
2

Dra ut den gamla glödlampan från styrelsen och sätter in en ny. Detta kommer att vara utanför glödlampa på de flesta fordon. På vissa modeller kan det dock vara i mitten mellan ett övre och undre lampan. Kontrollera lampan diagrammet i bilens handbok för mer information.
3

Hitta ledningarna för blinkers lampan genom att följa ledningarna där glödlampan ansluter till styrelsen. Följ de två linjerna från glödlampan kontakten till där kabelhärvan pluggar in, och se vilken färg ledningarna är på pluggen i kontakten. Den färgen är oftast brun för negativ och blå för positiva, eller någon liknande variant. Om du är osäker, kontrollera specifikationerna i bilens instruktionsbok. Nästa, lokalisera samma färgkodade ledningarna i knippet av ledningar som ansluts till glödlampan styrelsen.
4

Ladda positiva tråden blinkers i crimpkontakt medföljer LED blinkers kit. Denna krimpkontaktdon är en 1/2-tums lång plastbit med två kanaler där trådarna är laddade. Placera den positiva tråden i en kanal och motståndet ledaren i den andra. Motståndet är också försedd med LED blinkers kit. Ladda den negativa kabeln till en kanal i en annan krimpkontaktdon, och ladda sedan den andra änden av motståndet tråden i den andra kanalen. Crimp kontaktstycket. Upprepa detta steg för den andra signalen ljus.
5

Byt huset signalljus och skruva fast den. Fäst bagagerumsinsatsen och anslut batteriet. Testa blinkers för att kontrollera att de är ordentligt anslutna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84639.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.