Hur öka Hästkrafter Med en Flowmaster

Många fordonsägare har vänt sig till Flowmaster för eftermarknaden avgassystem för att öka vridmomentet och hästkrafter. Förutom att ge en mycket mer aggressiv avgasljud, Flowmaster avgassystem ger extra hästkrafter genom att ersätta den med mindre diameter rör av fabriken avgassystem med ett betydligt större system som utformats speciellt för en ökning i prestanda. Den större diametern rörledningar av Flowmaster systemen möjliggör ökad avgasflöde utöver den minskning av den totala mottryck i avgassystemet. Saker du behöver
Flowmaster avgas kit
Svetsning verktyg Såg
gängsmörja
Visa fler instruktioner
1

välja lämpliga flowmaster kit genom att gå till Flowmaster hemsida och välja det fordon på vilket flowmaster kommer att installeras. När satsen har köpt och levererat, att satsen innehåller alla installationen av maskinvaran listad i satsens dokumentationen.
2

bort bilens systemet fabriken avgaser genom lossning och såga av fabriken komponenter. Avsätt tips fabriken avgaser för användning senare.
3

Följ anvisningarna med Flowmaster kit för installation av Flowmaster avgassystem. Installationsanvisningar är specifika för varje märke och modell och varierar kraftigt. Före installation, kontrollera att all nödvändig hårdvara ingår i monteringssatsen och att alla bitar är behandlade med gängsmörja innan de ansluts.
4

Slutför installationen genom svetsning alla anslutningar i avgassystemet, inklusive gamla slutrör på det nya systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85599.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.