Arai HJÄLM Instruktioner

Arai hjälmar är italienska utformad, och i de flesta fall Italienska tillverkas, motorcykelhjälmar med ett produktsortiment som sträcker sig från full-face race-spec hjälmar till enbart huvudet tillfälliga modeller. De kan kräva noggrann montering för att säkerställa en korrekt användning, eftersom de använder europeiska huvud mallar och inte amerikanska standardmallar. Men funktionerna hos Arai är samma som någon annan hjälm: Face paneler lyfta med en tumme brytare, säkringar och spännen går under hakan. Instruktioner
1

Gå till en motorcykel tillbehör butik och har hjälmen professionellt monterade. Det är omöjligt att ta de riktiga mätningar själv, och du kan dra nytta av den erfarenhet som varje hjälm montör skulle ha. Hjälmen ska vara sträckt men inte så hårt att trycket distraherar dig när du cyklar.
2

Skjut hjälmen på från baksidan av huvudet till kronan på huvudet vidrör baksidan av hjälmen stoppning. Dra ner på hakan remmar för att garantera en perfekt passform. Skjut den vänstra remmen genom spännet på höger remmen och dra åt så att hjälmen är ordentligt men inte så hårt att du inte kan arbeta din käke.
3

Dra ansiktsvisir nedåt med din icke-gas handen. Du kan använda båda händerna, men det är bra att använda icke-gas handen som du aldrig ska ta handen från gasen medan ridning. Om du använder ett intercom-system, orm tråden upp under ridning skjortan och in i headset-port på baksidan av hjälmen.
4

Öppet hela ansiktsmasker modeller genom att lyfta under hakan med din icke-throttle handen. Gör endast detta när cykeln är i ett fullt stopp och ut i trafiken. Cykla inte när ditt ansikte panel är fullt upp som någon bra studs kunde smälla panelen stängd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95936.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.