Hur kan vi minska Air Buller Intake System

Lägga ett intag för att din bil kan vara ett klokt beslut för bättre bränsleeffektivitet och prestanda, men buller kan vara starkare än en vanlig intag eller avgassystemet. Det finns sätt att minska bullret i systemet. Instruktioner
1

Anmärkning om bullret är gnällig, för högt eller för lågt. Varje ljud kan kräva en annan lösning. Om du är osäker om buller tonen, ta den till en avgas butik och fråga vad proffsen tycker. De har ofta ett stort öra för dessa problem.
2

Köp en bullerdämpning slutrör. Det finns många olika tips som finns och alla av dem erbjuder olika ljud för ditt avgassystem. Många människor köper dem för att göra sina fordon högre eller låta mer som tävlingsbilar, men tillverkarna också göra dem till lugn intag buller. Kolla AutoAccessoriesGarage.com för ett stort urval av luftsug.
3

ta bilen till ett avgassystem butik för att säkerställa intaget installerades korrekt. Bortsett från buller, se om det finns några andra problem. Det kan vara starkare än du vill eftersom det inte var ordentligt fastsatt. Inte bara kommer du att undvika en dyr situation, men du kan också tyst buller lite.
4

Kontrollera storleken på insugningsröret. Diametern på insugningsröret påverkar ljudet du får från avgassystemet. Lager rör är vanligen mindre än prestanda rör, vilket är anledningen till att fordonet är tystare i lager skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94884.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.