Så här ansöker G2 Caliper Paint

Trots deras utilitaristiska roll, bromsoken är ibland mycket synliga bakom ratten, särskilt om din bil har modern, öppen-ekrade lättmetallfälgar. Över tiden, bromsok blir jolleseglare och smutsiga, för att inte nämna det faktum att de inte kan ha sett så bra även när de var nya. En vanlig uppgradering är att måla bromsok med hög temperatur bromsok färg, vilket ger en slitstark, långvarig finish. G2 bromsok färg är avsedd att bli borstad på och är ganska lockande. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion (om du tar bort hjulen) katalog Ordet jack
Jack står
Brake Cleaner Review Stålull kommenterar: Mineral sprit
Rags

Visa fler instruktioner
1

Lossa hjulens muttrarna. Lyft bilen med en domkraft. Slutför bort hjulen och ställ dem åt sidan.
2

bort bromsoken. De bromsok kommer att hållas på med två stora skruvar på baksidan. Ta också bort bromsledningen. Detta steg är inte absolut nödvändigt eftersom du kan måla bromsok medan de fortfarande på bilen, men med bromsok utanför bilen kommer att göra dem lättare att måla och resultera i en bättre finish.
3

Avlägsna avluftningsventilen för bromsok med en sockel. Rengör bromsoken med broms renare och en stålullskudde. Ta bort eventuell överflödig olja och rester från bromsok. Du behöver inte tömma den gamla färgen från bromsok om du inte vill. Om du lämnar den gamla färgen, bara putsa ytorna med stålull. Torka av bromsok ner med broms renare och sedan med sprit och en ren, torr trasa.
4

Blanda G2 färg och reaktorn enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda inte färgen förrän du är redo att måla bromsok.
5

masken bromsoket kolvar och tätningar med maskeringstejp. Sätt små, upprullade tejpbitar eller papper i de gängade hålen för avluftningsventil och bromsledningen att undvika att få färg i hålen. Borsta färg på bromsok med den medföljande borsten, grundligt beläggning alla synliga ytor. Låt färgen torka över natten.
6

Ren och detalj området runt bromsok. Detta är en bra tid att måla några närliggande fjädringskomponenter och även metallen del av hjulet monteringsytan om det har blivit smutsigt, flisas och bleka under tiden.
7

tillbaka bromsok avluftningsskruvarna ventilerna. Sätt tillbaka bromsok i omvänd borttagning. Skjut bromsok över rotorn och dra åt bromsok bultar. Montera bromsledningen och dra åt den med en linje skiftnyckel. Lufta bromsarna enligt tillverkarens förfarande för ditt märke och modell.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95189.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.