Hur man installerar en anpassad Adapterplatta för en turbo

En turbo pumpar in luft i en motor för att öka dess effekt. Det drivs av avgaserna så strömmen ökar när motorns varv per minut ökar. En anpassad adapterplatta ofta måste installeras för att leda avgaserna till turboaggregatet. Följande steg visar hur du installerar en anpassad adapterplatta. Instruktioner
1

Välj plattan du kommer att använda för att göra adaptern. Det bör vara ca 20 mm tjock och består av högkvalitativt stål eftersom aluminium inte tål de temperaturer som adapterplattan kommer att utsättas.
2

Skär anpassade adapterplatta som ska para avgaserna grenrör med turbokompressor. Använd grenrörspackning och turbo inlopp packning som en guide för hålen. Använd en kvarn eller om möjligt en borr press på mycket låg hastighet.
3

Matcha adapterplattan inlopp på grenröret sidan för hand med en hög hastighet kvarn och hårdmetall bit. Grind inloppet hela vägen runt tills kanten är väl avfasad. Detta kommer att möjliggöra en smidig övergång från avgasgrenröret till turboaggregatet.
4

Peka och borra monteringshålen på toppen och botten av plattan som gör att du kan montera adapterplattan till avgasgrenröret. Du kan också behöva borra ut trådarna på avgasgrenröret bostäder.
5

Använd fabriksinställningar packningar från din återförsäljare för att säkerställa att du inte kommer att ha några oljeläckage och skruva fast adapterplattan på avgasgrenröret och turboaggregat turbin inlopp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82886.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.