Hur man installerar en sufflett på en 2003 Sebring

Om en ersättare sufflett för din 2003 Sebring inte är korrekt installerad, kan tyget rippa eller metallunderlagen kan skadas. Suffletten kan köpas från online konvertibla ledande tillverkarna eller via din lokala Chrysler återförsäljare. Liksom andra arbetsuppgifter bilverkstäder, installera en sufflett kräver tålamod och extrem försiktighet, detta kommer att hindra dig från att spendera mer pengar på reparationer genom att köpa en annan topp eller ram. Saker du behöver
Dubbelhäftande tejp
kryssmejsel
platt skruvmejsel
Filtar eller tjockt tyg
Visa fler instruktioner
1

Ta fram-och bak-sida väder hållare band, med en Phillips-skruvmejsel. De tre skruvarna är placerade mot baksidan av det konvertibla, de kommer att följas med dubbelhäftande tejp. Ta försiktigt bort hållarna från den övre ramen och upprepa detta steg på andra sidan av det konvertibla ram.
2

Ta suffletten genom att gå mot framsidan av seglet panelen och föra in en skruvmejsel under tyg material för att lossa den från ramen. Upprepa för båda sidor av Sebring.
3

Sätt upp i "Down" och se till att stammen är skyddad med tjockt tyg eller mjuk dämpning, som ramen kan repa lastbilens yta. Ta suffletten främre metall hållare, liksom dess plast fascia. Den främre metallhållaren kommer att positioneras något över stammen. Använd en kryssmejsel för att ta bort skruvarna.
4

Fäst framför den nya suffletten till huvudet bågen och skruva fast den med samma skruvar från den gamla toppen.

5

Fäst den andra delen av suffletten till de mellanliggande listor, vilka är placerade mot mitten av Sebring. Beroende på suffletten du köpt, kan du behöva skruva upp på listorna, eller du kan behöva köpa dubbelhäftande tejp för att fästa upp. De mellanliggande listor kräver två skruvar (Philips-head typ).
6

Fäst bakre notering, som är belägen ovanför fönstret (den kan fästas på den bakre övre bågen av ramen som håller hela suffletten). Sätt en plastinsats (som kommer med din nya suffletten) och fäst den bakre basen av suffletten. Använd dubbelhäftande tejp för att förstärka skruvarna. Sätt tillbaka den främre och bakre sidopositionslyktor väder trotjänare remsor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86949.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.