Hur man installerar en Sun Tach

Om din bil inte levererades med en varvräknare eller om din har slutat arbeta, måste du installera en ny varvräknare för att mäta fordonets varv per minut (RPM). Solen varvräknare är ett märke av bil mätare som du kan installera i din bil. Den runda anordningen skall monteras på instrumentbrädan där du enkelt kan läsa det medan du kör. Titta på ditt varvtal med Sun varvräknare kommer att hindra dig från övervarvning din motor och få bättre gas körsträcka. Saker du behöver
Drill
Splice kontakter
ringkabelsko
Visa fler instruktioner
1

Bestäm var du vill montera din Sun varvräknare. Detta bör vara i ett område som du kommer att kunna se när du kör, utan att hindra din åsikt av vägen eller andra fordonskomponenter.
2

Håll bottenplattan av varvräknaren på den plats där du planerar att montera den. Markera skruvhålen med en penna. Borra hål för styrning av skruvarna på plats. Sätt plats varvräknare intot och fäst den med de medföljande skruvarna.
3

Anslut den svarta kabeln på baksidan av varvräknaren till en jordpunkt. Denna grund skulle kunna vara en ren, olackerad del på chassit eller batteriets minuspol. Du kanske måste dra kabeln genom instrumentbrädan, beroende på sammansättningen av ditt fordon. Fäst trådarna tillsammans med en ring terminal.
4

Konsultera fordonets handbok för att fastställa den del av bilens säkringsbox som är strömförande endast när nyckeln är i läge "på". Fäst den röda tråden i varvräknare till denna säkringsdosan avsnitt.
5

Fäst varvräknare vita kabeln till bilens instrumentpanel belysning krets. Detta ligger i säkringsboxen. Konsultera fordonets handbok för den exakta platsen. Anslut den vita kabeln till kretsen med en Skarvhylsa.
6

Ta den gröna ledningen från varvräknare och anslut den till bilens tändningssystem. Tändsystem variera från bil modeller och stilar motor, så konsultera bilens instruktionsbok för att avgöra var det är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87282.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.