Hur man installerar högtalare i en bildörr

Installera nya bilens högtalare i din bil är verkligen starten för ett fantastiskt ljudsystem. De flesta högtalare har galler och kan lätt bytas ut. Vissa fordon kräver avlägsnande av dörrbladet, men det är vanligtvis inte svårt, heller. För nya bilar med många dörrar elektronik, kanske du vill få professionell hjälp med installationen. Saker du behöver
Liten platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Torx skruvmejsel
Star skruvmejsel
Panel avdragare Tool Review Spetstång
Avbitare
Högtalarterminal slutet
Högtalarkabel
Wire pressverktyg
Visa fler instruktioner
1

Bänd upp talarens ventilationsöppningar med din skruvmejsel. Placera den platta sidan bakom högtalargallret och dra försiktigt framåt, arbeta dig runt gallret tills den dyker upp. Ta bort högtalaren skruvar, med hjälp av en Phillips-skruvmejsel. Vissa talare kommer att hållas i med Torx eller Star skruvar. Dessa är formad som en kvadrat eller stjärna, så se till att du har rätt verktyg för att ta bort högtalarna.
2

bort dörrhandtaget, om din högtalare kräver åtkomst bakom luckan. Använd platt skruvmejsel och skjut den runt baksidan av handtaget, dra den framåt, tills det lossnar. Vissa dörrhandtag kan ha skruvar som måste tas bort.
3

Infoga en avdragare dörrpanelen runt kanterna på dörrpanelen så att det hoppar ut ur plats. Var noga med att inte bryta klippen. Vissa dörrpanelerna har klipp som ligger bakom små runda luckor, belägna nära hörnen. Om så är fallet, dra bort locket och klippet med hjälp av nål-tång.
4

Lyft uppåt och mot dig, dra försiktigt i luckan. Placera dörren panelen åt sidan.
5

Vrid högtalaren över, när skruvarna har tagits bort. Haka av ledningarna från skruvplintar. Vissa kontakter är lödda på. Skär trådarna ca 6 inches från terminalen. Senare kan du butt-skarva en ny tråd anslutning till högtalarna som du installerar.
6

Ta två ändar terminal tråd och anslut en kort bit tråd till dem. Skala av kabeln mantlar och föra in kabeln i slutänden. Crimp den på plats, med hjälp av en tråd pressverktyg. Sätt en ändskarv på den andra änden av kabeln och anslut den till bilens högtalare tråd, kommer inifrån dörrpanelen.
7

Montera nya högtalare, med hjälp av skruvar och skruvmejsel. Dra inte. Placera gallret tillbaka locket.
8

tillbaka dörrpanelen genom att placera den i position och sedan försiktigt trycka nedåt och in, tills klämmorna går på plats .. Byt dörren klipp och luckor som du tog bort. Skjut handtaget på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83746.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.