Installera My Rear Spoiler på en 1986 Toyota Celica

Den 1986 Toyota Celica presenterade en fabriksinstallerad bakre spoiler som tillval. Om din bil inte har spoilern eller om du vill installera en anpassad, eftermarknad spoiler, kan du koppla den till kombi bakluckan. Installationen kräver grundläggande verktyg och du kan utföra denna uppgift i din uppfart eller garage. Saker du behöver
Maskeringstejp
Måttband
Marker
Drill
Borr
Silikon
Visa fler instruktioner
1

Mät bredden på piedestaler på spoiler och mäta bredden på den kombi däck locket för att säkerställa piedestalerna passar plant mot däck locket. Borra inga hål i dina däck locket förrän du är säker på spoilern passar.
2

Placera slutet av din måttbandet i slutet av bakluckan närmast bakrutan glas och utvidga måttband till baksidan av däcket locket. Placera en bit målartejp över bredden av bakluckan ungefär tre fjärdedelar av vägen tillbaka från glaset. Gör ett märke på varje sida av bandet säkras till däck locket för att markera tre-kvarts avstånd märke. Det är där du kommer att säkra din spoiler.
3

Placera spoilern på bandet och centrera den enligt bredden på bakluckan. Markera monteringsplatsen för varje piedestal så att du vet var du ska borra
4

Öppna kombi och koppla den inre plastskal,. Detta kommer att förhindra att borra genom skalet och gör att du kan fästa bultar. Sänk bakluckan.
5

Borra hål i bakluckan med en borr stor nog att passa de bultar. Ta bort målartejp från bakluckan.
6

Placera tätningarna på botten av piedestaler, eller pärlor plats av silikon runt bottnarna av piedestaler och säkra piedestaler till bakluckan. Trä de bultar upp genom botten av däcket locket och dra åt dem med en spärr. Placera en sträng silikon runt bultarna för extra skydd mot vatten.
7

Fäst inre plast panelen på insidan av kombi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86145.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.