Så installerar du den bromsspak i en 1994 Ford F - 150

A 1994 Ford F - 150 är kapabel att dra en släpvagn när den är utrustad med en fiberkabel paket bestående av en fiberkabel sele och en dragkrok . Om du drar en släpvagn utrustad med elektriska bromsar , kan du göra din bogsering upplevelse lättare om du installerar en broms controller . Dessa låter dig justera bromskraften på släpet beroende på lasten som transporteras , vilket gör jobbet mindre arbete på Fords växellåda och bromsar . För många stater denna typ av anordning är obligatorisk. Saker du behöver
Bromsar controller kit
Buntband
självgängande skruvar
Drill
Visa fler instruktioner
1

Öppna förardörren och titta under instrumentbrädan nära mittkonsolen för elektrisk broms kontroll sele , vilket är en sex - polig oftast tejpade till en annan sele . Anslut sele bromsen styrenheten till den elektriska bromsen kontroll sele med händerna .
2

Hitta en lämplig monteringsplats för broms controller som är inom räckhåll medan du kör , men kommer inte att störa benen när körning . Anslut fästet för bromsen styrenheten till instrumentbrädan med borrmaskin och självgängande skruvar .
3

Kör bromsstyrningen utnyttja upp till bromsen styrenheten och anslut den till baksidan med fingrarna . Knyt ihop lösa ledningar till undersidan av instrumentpanelen med hjälp av buntband .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96444.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.