Utrustning som behövs för att bygga den bästa HHO Generator

HHO (väte eller knallgas) generatorer är ett hett ämne bland garage ingenjörer och fysiker lika. Eftersom HHO generatorer använder stora mängder elektricitet för att dela upp vatten molekylen, många hävdar att det krävs mer energi för att dela molekylen än erhålls genom förbränning av gasen. Andra säger att cellen bara använder överskottsenergi skapas av generatorn, så nettoeffekten är positiv. Det enda sättet att ta reda på är att bygga din egen. Socket och skiftnycklar

Du kommer att behöva en full 3/8 Hylsnyckelsats och skiftnycklar - minst lika mycket som det kommer att ta att ta bort och ersätta din generator med en högre strömstyrka enhet. Du behöver också 3/8- och 1/4-tums enhet uttag för att ta bort batteriet och /eller airbox att göra plats för HHO generator. Addera O2 Sensor Tool Review

Många verktyg företag gör specialiserade uttag för att ta bort och ersätta bilens syresensor (er). Att bygga den bästa möjliga HHO system kommer du vill installera ett par O2 sensor motstånd som lura din dator att tro att det är emot mer bränsle än det är.
Electrical Connector Set

Du behöver en full uppsättning av elektriska kontakter för att koppla av O2-sensor motstånd, de reläer som aktiverar dem, HHO relä och byta redskap. Du behöver (minst) en uppsättning Weathertite snabbkopplingar, rumpa kontakter och anslutningar ring. Glöm inte de kabelskalaren, crimpers och en rakkniv kniv att tömma dina batterikablar.
Welder

att ansluta de enskilda cellerna tillsammans, behöver du antingen en MIG svetsare eller (ännu bättre) en "nypa" spot-svetsare. En nypa svetsare kan du göra dussintals små punktsvetsar som krävs för att ansluta HHO generator s tallrikar till sina ledarremsor. En MIG svetsare eller TIG svetsare kommer att göra jobbet, men de är lite mer arbetskrävande.
Cutting

Du behöver en tärning slipmaskin med cut-off hjul och /eller ett pussel för att skära de reliefer och monteringsflikar i plattorna, och att tillverka plast cellen tanken. Du kommer inte att skära något tung, så använd de finaste-tand knivar tillgängliga.
Borrning och Fastening

En uppsättning hårdmetallbestyckade borr och en borr är obligatoriska, och en borr press skulle vara till hjälp för att borra många små hål som behövs för en anständig perforerad-plattan HHO cell. För att sätta ihop systemet, är det enda du verkligen behöver förutom Hylsnyckelsats några platt huvud och Phillips-head skruvmejslar av varierande storlek och längd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83825.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.