Hur Wire en 12-volts Trailer

Trailers, liksom de fordon som krävs för att bogsera dem, har 12-volts elsystem. Trailern och dragfordonet är förbundna med en fyrpolig sele på skumt /kopplingen. Det amerikanska Department of Transportation kräver att alla vagnar har bromsljus, signallampor och positionsljus --- som också kallas halvljus. Dessa lampor lyser upp släpet, vilket ger andra förare information om dess storlek och förarens intentioner. Ledningar en 12-volts trailer systemet är enkelt när du vet vilka färgade kabeln går där. Saker du behöver
Sandpapper
Drill
Själv
tejpning skruv Fyrpolig släpvagnskablage kit
Buntband
Scotch lås eller motsvarande kontakter
eltejp

Visa mer instruktioner
1

Fäst fyrpoliga sele som ansluts till fordonet till släpets tungan med buntband. Selen måste vara tillräckligt lång för att göra det till anslutningen på bilen, men inte så länge att det kommer att dra ut på vägen.
2

Ta en mycket liten del av färgen från tungan med sandpapper . Fäst den vita kabeln från selen till detta område med en borr och själv-tejpning skruv.
3

Guide den bruna ledningen från selen längs den vänstra ramen järnväg till första markör ljus. Placera den bruna kabeln och strömkabeln från ljuset i de två spåren av en scotch låsanslutning och stäng sedan spärren tills den låses. Detta tvingar en metall blad i de två trådarna, skapa en anslutning. Fortsätt att köra den bruna kabeln runt vagnen, ansluta den till alla positionsljus med samma metod.
4

Kör den gula tråden längs den vänstra sidan av vagnen till vänster blinkers. Anslut denna kabel till ström-ledningar för signalen med en scotch låsanslutning.
5

Kör gröna kabeln längs den högra sidan av släpvagnen till höger blinkers. Anslut denna kabel till ström-ledningar för signalen med en scotch låsanslutning.
6

Wrap alla anslutningar med eltejp väldigt hårt för att skydda anslutningarna från elementen. Fäst kablarna till släpet med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87213.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.