Hur man installerar GM Bars Upgrade Sway

Installera större vingla barer på en GM-bil eller lastbil är ett bra sätt att förbättra hanteringen och grepp. Kräng.hämmare är de metallstänger som skruvas till suspensionen på vardera sidan av fordonet. När drivs runt ett hörn, barerna fungerar som hävarmar, tvingar hjulet och däcket mot insidan av svängen och mot marken. Detta i sin tur ökar grepp, bidrar till lägre tyngdpunkt och gör att bilen känns betydligt mer förutsägbar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta borta från trafiken. Lossa hjulets muttrarna med en rörtång eller uttag. Lyft bilen och sänk ner den på en pallbock. Börja i ena hörnet och arbeta dig runt bilen tills alla fyra hörn stöds på domkraften. Ta bort muttrarna och hjulen.
2

Lokalisera främre krängningshämmare, vilket är baren som är bultad till endera sidan av upphängningen. Ta bort skruvarna som håller vingla länkfältet droppe till suspensionen. Drop länkar är de korta stavarna som kommer ut i baren med en vinkel och skruv för upphängning. Det kommer att finnas små variationer beroende på modell, men vingla barer är alla installerade på ett liknande sätt.
3

Demontera skruvarna som håller vingla barer mittersta fästena på plats med ett uttag och en spärr. Baren kommer vanligtvis bultas i mitten till chassit med konsoler och bultar. Ta ut krängningshämmaren från fordonet.
4

Installera den nya krängningshämmaren genom att först skruva slutet länkarna i stället. Dra inte åt bultarna ännu. Installera de mittersta fästena och bultar och dra åt skruvarna. Slutför dra åt bultarna med en momentnyckel till de specifikationer som rekommenderas för din GM fordon.
5

Upprepa ovanstående steg för bakre krängningshämmare. Både främre och bakre vingla barer är installerade på ett liknande sätt. Installera om hjul och däck. Sänk bilen till marken och dra åt hjulets hjulmuttrarna med rätt inställning, som kommer att vara i närheten av 90 ft /lbs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96336.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.