Hur du anpassar en 2006 Impala LT

2006 års Impala LT tillverkades i fyra olika utföranden modeller. Alla trim modeller genomsnitt 18 mpg city och 28 mpg highway. Med sex passagerare och en V6-motor, kommer den 2006 Impala LT standard med en MP3-spelare och automatisk växellåda. En fyra-dörrars sedan, har Impala LT en grundläggande yttre utseende med standard följsamhet. Om du vill att din LT sedan att sticka ut bland de övriga, det finns ett antal inre och yttre anpassningsmöjligheter. Instruktioner
1

Installera en grundad spoiler. Den 2006 Impala LT hade framställts i ett antal färger. En grundmålad spoiler har grundats med en primer som gör att färg att hålla sig till spoilern. Om du vill att spoilern för att matcha färgen på din bil, måste du måla spoilern. Tillverkad av hög kvalitet glasfiber eller blåsta ABS, spoiler kit för Impala LT brukar komma med all hårdvara som krävs för installation. En primer kommer ett sportigt utseende till din Impala LT.
2

Ansök fönster skopor. Ett fönster scoop är en gjuten produkt som passar över triangelformade partiell fönstret ligger bakom de bakre sidorutorna i fordonet. Säljs med en grå tillämpad primer, måste fönstret skopor målas för att matcha färgen på din Impala LT.
3

Installera en Chevy Impala bodykit. En kropp kit är en uppsättning gjutning som är installerad på underredet av ett fordon. Gjutningen sänker höjden markfrigång och ger Impala en sportig, skräddarsy utseendet. Body kit är vanligtvis säljs med ett lager av grå grundfärg. Satsen måste målas för att matcha färgen på din Impala LT. För en djärv, anpassat utseende, överväga att ha bodykit målade en kontrasterande färg.
4

Installera fin grill mesh overlay. Det finmaskiga grillen har ett tätt vävt mönster. De flesta grill alternativ för Impala LT kommer med en matchande lägre grill bit. Tillverkad av rostfritt stål krom, tillägger mesh overlay grillen ett sofistikerat, anpassat utseende till Impala LT. Om du föredrar en mer öppen grill, det finns ett antal eftermarknaden grillar tillgängliga för LT i en mängd olika stilar och utföranden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96046.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.