Programmering Instruktioner för en Toyota Keyless Entry

Alla fördelar med att ha ett keyless inresa system installerat i din Toyota kommer från att kunna styra ditt fordon från din keyless inresa fjärrkontrollen. Om fjärrkontrollen inte är programmerad, kan du inte använda din keyless inresa. Programmera fjärrkontrollen kräver inga verktyg, eftersom hela processen sker genom att interagera med dörrar, tändning och fjärrkontrollen. Processen tar bara ett par minuter av din tid att slutföra. Instruktioner
1

Öppna och låsa upp förardörren. Inom 5 sekunder, sätt in nyckeln i tändningslåset, och sedan dra ut nyckeln och göra det en gång till. Inom 40 sekunder, stänga och öppna förardörren, och sedan göra det en gång till. Sätt i nyckeln i tändningslåset och dra ut nyckeln.
2

Stäng sedan öppnar förardörren inom 40 sekunder, sedan upprepa detta igen. Sätt in nyckeln i tändningen och stäng förardörren. Vrid nyckeln till "ON" läget men starta inte motorn. Vrid nyckeln till "Off" och ta ur nyckeln ur tändningslåset. Makten Dörrarna låses sedan låsa indikerar inträde i programmeringsläge.
3

Tryck på "Lock" och "låsa upp"-knapparna på fjärrkontrollen samtidigt i 1,5 sekunder inom 40 sekunder efter det att fordonet in i programmeringsläge. Omedelbart efter att släppa låset och knapparna låsa upp trycker du på "Lock"-knappen i sig nedtryckt i två sekunder. Inom tre sekunder, dörrarna låses sedan låsa upp för att visa att fjärrkontrollen har programmerats. Öppna förardörren för att lämna programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95870.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.