Korrekt användning av Engine Block filler

Helt byta en sprucken motorblocket kostar en massa pengar . Ett alternativ för konsumenterna , om sprickan är belägen inuti den inre motorblocket , är att använda fyllmedel motorblocket. Identification

Många företag producerar fyllmedel Motorblock , men en grundläggande fyllmedel består av en pulverformig cement bas , som användaren blandar med vatten före applicering . Som det härdar , bildar det en obligation med motorns väggen , förbättra blockets strukturella integritet och fylla i eventuella interna sprickor .
Använd

att göra reparationen , den beredda fyllmedel hälls i vattenmantel av motorblocket , mellanrummet där kylvätskan cirkulerar . Fyllmedlet bör bara tillsätta hälften av vattnet jacka för personbilar , så att tillräckligt med utrymme inuti jackan för kylvätska . Men , om fordonet är en racerbil , rekommenderar Car Craft en hög fyllning , vilket innebär att fylla hela vattenmantel med spackel , använda alternativa externa system för kylning av motorn .
Överväganden < br >

Eftersom spacklingen i vattnet jacka, använder det inverkar negativt på motorns kylförmåga . Efter en reparation med motorblocket filler , skulle konsumenten behöva lägga en oljekylare för att hålla motorns olja vid en rimlig , funktionell temperatur .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96579.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.