Greedy Boost Controller Instruktioner

Den GReddy elektronisk boost controller kan du ändra nivån laddtryck produceras av din turbo. Det finns också flera andra inställningar och lägen display erbjuds av GReddy boost controller. Alla inställningar och lägen kan nås och ändras med hjälp av reglage som är placerade på framsidan av det uppsving styranordning. Ändring av Turbo Boost inställningar kan kräva olika stödjande modifieringar, såsom ett högt flöde bränslepump och injektorer. Använd endast GReddy boost controller för att trimma din motor om du har installerat alla nödvändiga stödjande ändringar och har kunskaper och tidigare erfarenheter med boost tuning. Saker du behöver
GReddy Boost Controller
Visa fler instruktioner
1

Starta ditt fordon. Ström på GReddy boost controller enhet genom att hålla ner knappen "SELECT", som ligger på det övre vänstra hörnet på enheten. Att växla mellan de olika funktionerna i boost controller, tryck på "MODE"-knappen, som ligger precis under "SELECT" knappen. På den högra sidan av enheten är den "SET" knappen. Detta vred används för att ställa in och spara de modifierade boost alternativ. Tryck på "SELECT" knappen en gång när enheten slås på
2

. Detta aktiverar "HI /LO" inställningsläget. Den "HI"-läget används för att ställa in turbo nivå laddtryck för kraftig acceleration. Den "LO"-funktionen används för att ställa det uppsving nivå för lätta acceleration. Använd "MODE"-knappen för att bläddra igenom de olika alternativen, och tryck på "SET" knappen för att välja ett alternativ. Vrid "SET" knappen för att växla mellan "Hi /Lo" inställningar, och tryck en gång till för att spara varje inställning. Tryck och håll nere "SELECT"-knappen för att stänga av enheten, tryck en gång till för att driva enheten igen. Dina inställningar sparas sedan.
3

Navigera till boost controller läget titeln "SET" och tryck på "SELECT" knappen. Detta är det läge som gör att du kan ändra turbotryck. Siffran som visas är den procentuella andelen i laddtryck ökar. För att behålla beståndet turbo boost-nivå, ställer GReddy boost controller på 0 procent. Vrid "SET"-ratten medurs för att höja procentsatsen i laddtryck ökar. När önskat värde visas, tryck på "SET" knappen in och inställningen kommer att spara.
4

Tryck på "MODE"-knappen för att navigera tillbaka till huvudskärmen för GReddy boost controller. Fortsätt att trycka på "MODE"-knappen för att bläddra igenom de olika alternativ. Det första alternativet är "GAIN"-läge, vilket modifierar konsistensen laddtryck över motorns varvtal bandet. En lägre "GAIN" andel kommer att minska öka tillsatta, medan en högre "GAIN" procentsats kommer att låta turbon att buffra mer fritt.
5

Tryck på "MODE"-omkopplaren för att navigera tillbaka till huvudskärmen av GReddy överladdreglerenheten. Precis som "SET" och "vinst"-lägen, använd knappen "SELECT" för att välja ett läge, och använd sedan "SET" knappen för att justera och spara inställningen. De andra lägena är som följer. "START BOOST"-läget ändrar turbo svar. "VARNING"-läget varnar dig när en förinställd maximal boost är uppnådd. "LIMITER" läget begränsar den maximala laddtryck turbon kommer att nå. "PEAK"-läget spelar automatiskt in maximal uppsving nås av din turbo. Slutligen, "SISTA BOOST"-läget registrerar maximal uppsving nivån från den senaste kraftig acceleration session. Använd "MODE"-knappen för att växla mellan dessa lägen, använd sedan "SET" knappen för att ställa in och spara alternativen i varje läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87255.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.