Hur man gör en V6 Mustang låta som en V8

Även om många förare njuta av ljudet av en V6 Mustang, det finns en märkbar skillnad mellan motorns noterar en V6 och en djup, throaty V8. Det enda sättet att exakt kopiera ljudet av en V8-motor i din V6 Mustang är att utföra en motor swap, men det finns mycket enklare modifieringar som drastiskt kommer att förändra ljudet av din V6 Mustang så att den producerar en någorlunda likartad avgasljud till att av en V8. Instruktioner
1

Byt systemets fabriks avgaserna med en prestanda eftermarknaden dubbla avgassystemet. Mest V8 Mustangs använder en dual-avgassystem som ger ett starkare och mer aggressiva sound. Många företag producerar dubbla avgassystem för V6 Mustangs som gör en V6 Mustang låter mer som en V8 Mustang när de installeras. Installationen är ganska enkel och består av att lyfta din Mustang, unbolting fabriken avgaser och kopplar loss den från rubrikerna, sedan bultning på det nya avgassystemet och ansluter den till rubrikerna. Eftermarknaden avgassystem kommer också att ge en liten skjuts till hästkrafter när den installeras.
2

Byt ut fabriken headers med prestanda eftermarknaden rubriker. Headers ansluter motorns cylindrar till avgasröret, där varm luft ut ur motorrummet, och är en viktig komponent i den totala ljudbilden producerar av motorn. Byta din fabrik rubriker med prestanda eftermarknaden rubriker kommer att tillåta mer luft att strömma till avgaserna, vilket resulterar i en starkare och mer aggressiv motor not. Byta fabriken rubriker är också ett relativt enkelt jobb, som består av att avlägsna eventuella motorkomponenter installeras ovanpå rubrikerna, unbolting och avlägsna fabriken headers, bultning i de nya rubriker och installera eventuella motorkomponenter.

3

Byt fabriken ljuddämparna med prestanda eftermarknaden halsdukar. Ljuddämpare är en komponent i avgassystemet, så det är inte nödvändigt att ersätta både ljuddämparna och avgassystemet. Dock kommer ersätter factory halsdukar ge en förändring i motorljud liknar ersätta avgassystemet och är mycket billigare och enklare att installera. Den enda nackdelen är att ersätta bara ljuddämparna inte kommer att ge hästkrafter ökning som kan vinnas från att byta hela avgassystemet. Byte av ljuddämpare är helt enkelt en fråga om unbolting och koppla fabriken halsdukar och installera de nya ljuddämparna i deras ställe.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96223.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.