Car Mods att öka gas körsträcka

Mer än att gå snabbt, mer än ser bra ut, mer än att sitta i bekväma, täcker microfiber, leopard-skin sits - de flesta människor är mer intresserade av att spara gas än att modifiera sin bil för något annat . Liksom varuhus som upprätthåller hela öar fyllda med produkter som påstås minska användarens kaloriförbrukning, fordonsindustrin butiker erbjuder en mängd olika produkter som påstås minska ett fordons gasförbrukning. Ökad körsträcka är mer en fråga om att optimera bilen för ekonomin än att hälla något i bensintanken. Aerodynamiska Basics
p Detta är den första och mest grundläggande av en hel rad aerodynamiska förbättringar som kan bidra till att öka bränsleekonomi. Luftmotståndet bakom bilen och högt tryck byggs upp framför det är de främsta orsakerna till att bilarna rör sig vid 65 km /h blir sämre bränsleekonomi än de rör sig med 55. Drag - fickan på vakuum bakom en bil stansning genom luften - och frontal tryckökning bestäms av två grundläggande faktorer: fordonets främre område (fordonets storlek sedd framifrån), som bestämmer hur mycket luft det finns att flytta och dess luftmotståndskoefficient eller aerodynamisk "halka." Addera Minska Frontal Area

Det enklaste sättet att minska frontal område är att flytta bilen närmare marken genom att sänka den. Sänka bilen bär en rad fördelar: det inskränker den främre delen för att minska trycket och dra fickformat, skär ner på luftflödet under bilen och det förbättrar hanteringen genom att flytta bilens massa närmare terra firma. Det är en win-win runt.
Installera en Belly Pan

I stor skala, kommer en smidig och strömlinjeformad yta kan luft flöda smidigare än en boxy en med en massa utbuktningar. Även om det kan verka lite krånglig, kommer en hel del av fordonets dra från luften fastnar på underredet. Air klämma ner och accelererar under bilen förvärrar dessa effekter ännu längre, så det bästa sättet att minska luftmotståndet utan att drastiskt förändra bilens utseende är att installera en stor bit av platta plåt över botten av bilen. En belly pan inte bara minskar motståndet och frontal tryckökning, kommer det att påskynda luftflödet under bilen och gör det betydligt mer stabilt på Interstate hastigheter.
Fuel Economy Däck

däck spelar en viktig roll när körsträcka är berörda, eftersom stora, klibbiga däck skapar rullmotstånd. En solid titan-skiva skulle vara den mest effektiva möjliga hjul, men det uppenbarligen inte är en mycket praktisk inriktning. Skinny däck med hårda gummiblandningar och höga nivåer av kisel kommer att minska rullmotståndet, men kommer att göra det på bekostnad av väggrepp och prestanda.
Avgassystem Modifikationer

Avgassystem uppgraderingar är det mest effektiva där effektivitet avser. Avgaser fångade i cylindrarna kan hjälpa till att förskjuta en bit av den inkommande luften och bränsleladdningen, men de dödar termisk verkningsgrad. Välj vad avgasrör och ljuddämpare du vill så länge de flödar tillräckligt med luft, men utnyttjar en uppsättning av långa headers rör avgaser för att öka vridmomentet och effektivitet i din motor cruising sortiment.
Shedding delar |

minska vikten är avgörande för alla typer av prestanda, inklusive bränsleekonomi. Varje kilo du kan eliminera är en mindre pund måste du förbränna bränsle för att dra runt. Börja med att byta ut tunga paneler stål med kolfiber eller glasfiber, fönsterglas med Lexan, elmanövrerade stolar med manuella enheter och fönster makt med vev-ups. Ta vikt kasta ännu längre genom att byta ut din servostyrning med en manuell rack, vilket också eliminerar pumpen och dess ekonomi-sapping drag, ersätter tunga stål fälgar med lätta legeringar och skära av eller unbolting något som inte hjälper din bil stoppa , gå eller vända.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96623.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.