Hur man programmerar en Dodge Truck Keyless Remote

keyless inresa fjärrkontroller kan hittas på en hel rad av Dodge fordon , inklusive nästan alla de lastbilar som gjorts av Dodge . De fjärrkontroller synkroniserats till dessa lastbilar kan användas för att göra samma funktioner som de flesta vanliga nyckellösa fjärrkontroller : Förutom poppar stammen , kan de programmeras med tändningsnycklarna att på distans starta fordonen , några tryckningar på knapparna på din Dodge lastbil fjärrkontroll och denna funktion aktiveras ( så länge du har en fungerande fjärrkontroll ) . Instruktioner
1

Ange din bil med , med hjälp av din arbetstid Keyless fjärrkontroll och startnyckeln och vrid nyckeln i tändningslåset till läge "RUN" .
2

Press och håll " Lås upp " -knappen på din arbetstid fjärrkontrollen i ca 10 sekunder , tryck och håll " panik " -knappen medan du fortfarande håller på "Lås upp " -knappen .
3

håll båda knapparna i en sekund och släpp båda på samma gång . Vänta på dörrlås att cykla automatiskt .
4

Tryck på valfri knapp på fjärrkontrollen som du vill programmera inom 30 sekunder för att programmera den . Vrid tillbaka tändningsnyckeln till läge "Av" för att avsluta programmeringen när du är klar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84376.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.