Hur Wire extraljus till en motorcykel

Installera extraljus på din motorcykel är en bra DIY-projekt. De lägga till funktioner och kan förbättra utseendet på din cykel. En mängd olika lampor kan läggas till din cykel för olika uppgifter. Du kan komplettera din befintliga låga och höga balkar eller lägga till ytterligare positionsljus för att förbättra säkerheten. Det rekommenderas att du inte utnyttja din befintliga ljuset strömkälla. Ledningar de nya lamporna direkt till din cykel batteri ser till att du inte överbelasta en krets. Saker du behöver
Isolerad metalltråd (rött och svart) katalog avbitare
sidavbitare
skarvförbindning
Tänger
Skruvmejsel
Säkringshållare
Säkring
eltejp
Buntband
Visa fler instruktioner
1

Strip, 3/8 inches av isolering utanför den svarta isolerade tråden.
2

Anslut den svarta kabeln till den svarta jordledningen kommer ut i ljuset med en butt-kontakt. Dessa fungerar genom att sätta in en tråd i varje ände och komprimera med en tång. Addera 3

Kör den svarta kabeln till en bra jordpunkt. En vanlig plats är under någon bult fastsatt motorcykelns ram. Lossa skruven, skjut tråd undertill och dra åt den.
4

Strip, 3/8 inches av isolering av den röda tråd och ansluta till den röda positiva kabeln på ljuset med en butt-kontakt.

5

Kör den röda kabeln till ljusets strömbrytare. Klipp kabeln med avbitare och strippa, 3/8 inches av isolering.
6

Lossa de två terminalerna på baksidan av switchen. Vira den röda tråd runt en av terminalerna och dra åt den.
7

Strip, 3/8 inches av isolering av en annan sektion av röda isolerad tråd. Vira denna tråd runt den andra polen på strömbrytaren och dra åt den.
8

Kör den röda kabeln till motorcykelns batteri och klippa och skala kabeln. Anslut den röda ledningen till säkringshållaren s tråd med en butt-kontakt.
9

Lossa positiva röda terminalen på batteriet. Skjut säkringshållaren s andra tråd under terminalen och dra åt den.
10

Sätt en säkring i säkringshållaren. Storleken av säkringen bestäms av kraven i ljuset. Konsultera instruktionsboken för mer information.
11

Wrap alla anslutningar i eltejp och fästa lösa sladdar med buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87299.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.