DIY Honda Side Markers

Sidan markörer på din Honda kan upprätthålla skador från en errant groceryvagn eller som resultatet av en Fender Bender. Du kan byta en sprucken eller skadad sidomarkerings med en reservdel. Om du vill spara pengar på kostnaden för att ha en återförsäljare byta sidomarkerings, kan du göra uppgiften själv. Dock behöver du en sida markör som matchar bilens årsmodell. Saker du behöver
Wrench
Phillips skruvmejsel
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
framsidans markör
1

Öppna huven på ditt fordon och ställa stödet baren. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet med skiftnyckel.
2

Hitta och ta bort skruven som säkrar framsidans markör till kroppen med hjälp av Phillips skruvmejsel. Spara skruven för att använda senare.
3

Dra sidomarkerings bort från kroppen. Vrid de lätta sockets ¼ moturs varv. Dra sockets bort av markören. Ställ den gamla sidan markören åt sidan.
4

Fäst ljuset uttag till den nya sidan markör. Vrid hylsor ¼ varv medsols för att låsa dem på plats. Sätt tillbaka sidomarkerings till kroppen med skruven du sparade tidigare.
Bakre sidomarkeringsljus
5

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriet, om det behövs.

6

Hitta och ta bort skruven som används för att fästa markören till kroppen. Denna skruv är i den vänstra eller högra hörnet av markören.
7

Bänd baksidan markören bort av kroppen med platt skruvmejsel. Placera platt skruvmejsel på den sida där skruven var belägen. Separera baksidan markören från kroppen.
8

tända lampan uttag ¼ moturs varv. Dra sockets bort av markören. Ställ den gamla sidan markören åt sidan.
9

Fäst socklarna till den nya baksidan markör. Sätt i vänster sida av markören tillbaka in i kroppen och trycker den på plats. Säkra markören med skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86914.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.