Hur du läser Ratio Air Fuel

Luften bränsle ranson används i bilar för att avgöra hur mycket luft intag bör kombineras med bensin för att tända motorn. Även om det är nästan omöjligt att helt enkelt veta detta nummer bara genom att titta på bilen, kan du övervaka och läsa informationen via bilens ombord datorsystem. Nästan alla moderna bilar har detta system inbyggt i fordonet, och det kan läsa nästan alla system på bilen. Tack och lov, har du tillgång till den här datorn, som kommer att berätta exakt vad din luftbränsleförhållandet är. Saker du behöver
OBD1/OBD2 till USB-kabel
Owners manual Review Software installations CD
Laptop
Visa fler instruktioner
1

Öppna din bruksanvisning. I manualen står det om datorns utsignal på bilen är OBD1 eller OBD2. Det finns en liten skillnad i anslutning, så det är viktigt att veta detta när du ansluter bilen till din dator.
2

Anslut antingen en OBD1 eller OBD2 till USB-datakabel till port på din bil. OBD-porten ligger generellt under ratten, även om du kanske vill även kontrollera uppgifterna i bruksanvisningen. Programinstallationen CD
3

Sätt in skivan i datorns skivenhet , följ sedan instruktionerna i installationsguiden till fullo installera programvaran.
4

Anslut USB-änden av kabeln till en USB-port på datorn, sedan starta installationsprogrammet. När öppnar du kan välja "Air Fuel Ratio" alternativet för att visa information på skärmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86213.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.