Hur du lura ut din Camaro

Bil modifiering har blivit en multimiljon dollar globala industrin med demonstrationer, tävlingar och konventioner som hålls över hela landet varje helg. Även om det är möjligt att modifiera någon bil, den mest populära är de prisvärda amerikanska muskel bilar, såsom Camaro. Motorn har prestanda som matchar storskaliga modifieringar och Camaros finns till mycket rimliga priser, särskilt om du letar i återuppbygga en begagnad eller skrot version. Saker du behöver
Alufälgar
Nya däck
Sprayfärg
Dekaler
Spoiler
Racing säten
Fönster toning Film ny fjädring kit
Body
Ljudanläggning
Komplett utbud av verktyg
Visa fler instruktioner
1

Ändra hjulen på bilen till nya legeringar. Detta är den vanligaste typen av bil modifiering. Beroende på vilken typ av legeringar du vill ha, kan det kosta mellan $ 100 till flera tusen dollar. Om legeringarna du köper är större än de nuvarande hjulen, behöver du också nya däck.
2

Ändra färg på bilen. Med din bil re-kastrerad är inte så dyrt som det en gång var, och kan även göras i en mängd olika färger eller metalliclack.
3

Lägg dekaler till karossen. Om du inte vill gå till krångel med re-spruta hela bilen, kan dekaler såsom ränder upp huven tillsättas istället.
4

Bifoga en spoiler på baksidan av bilen. En Camaro är en bakhjulsdriven och detta kommer att tvinga de bakre hjulen på vägen, bättre grepp och hantering.
5

ersätta det nuvarande säten med racing eller skålade säten. Dessa kommer att ha någon inverkan på prestandan, men erbjuder en stor körställning och stil.
6

Ändra avgaserna. Lägga till en ny avgas kommer att förbättra bullersituationen i bilen och många är utrustade med förbättrade katalysatorer för att förbättra utsläppsnormer.
7

Lägg solskyddsfilm på fönster. Solskyddsfilm kan nu köpas mycket billigt från auto butiker och kan monteras på alla fönster på några timmar. Du kan köpa pre-tonade fönster, men dessa är mycket dyrare.
8

Fit förbättrad fjädring. Ny fjädring uppställningar kommer att jämna ut ojämnheter i vägen och göra den övergripande rida mer bekväm.
9

service av motorn. Om bilen är bara några år gammal, bör du kunna återställa sin ursprungliga hästkrafter med bara en god service. Byt tändstift och packningar och se till att alla rören är ordentligt monterade.
10

Bifoga ett bodykit. Detta passar runt hela bilen och reducerar luftflödet under bilen för att förbättra aerodynamiken. Se till att du hittar en avsedd för en Camaro eller det passar inte riktigt.
11

Uppgradera stereon. Nya högtalare eller en subwoofer kan förvandla din andra klassens bilradion in ett ljudsystem någon skulle vara stolt över. Det är möjligt att spendera så mycket pengar som du vill ha den här, det bara beror på din budget och musiksmak Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85142.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.