Enkelt sätt att Gut en katt Converter

katalysatorer rena avgaser från skadliga kemikalier och gaser som förorenar atmosfären. Åtgärderna minskar också det fria flödet av avgas och suger ström från en bil. De flesta högpresterande entusiaster installerar ett högt flöde omvandlare som eliminerar denna begränsning så mycket som möjligt och samtidigt rengöring avgaser. För hardcore racer, dock är även den högsta strömmande omvandlare för mycket, så de måste ta bort allt ihop. Det bör noteras att köra en bil på gatorna utan katalysator är olagligt. Denna modifiering är för off-road racing bruk. Rensning Din Converter

Det enklaste och billigaste sättet att ta bort katalysatorn är helt enkelt att gut din konverterare. Hämta bilen på en lyft eller står eller hur man nu väljer att komma under den och skruva isär omvandlaren. Var noga med att göra detta efter att bilen har varit avstängd i flera timmar, eftersom avgasrör kan förbli varm ganska länge. Dessutom kommer värmen bringa metallen att expandera, vilket gör det svårare att ta bort. När du har tagit bort den omvandlare Review

kommer katalysatorn att se ut som en honungskaka på insidan. Den är solid och tufft att ta bort, men med hjälp av en kofot som ett stämjärn och en hammare, kan du bryta ut. Det kan vara en långsam process kommer att avlägsna allt av det, men processen kan underlättas genom användning av en borr med en lång bit att börja försvaga bikakestruktur, som är mycket robust.

När all katalysator är bort, byt ut det tomma omvandlarskalet och din bil är bra att gå. Det finns emellertid problem med att göra detta. Borttagning av katalysatorn gör inte bara din bil olagligt för gatbruk, men det tomma skalet av omvandlaren är en bra affär bredare än resten av avgassystemet. Detta skapar problem med tryckförändringar och hastighet inkonsekvens som faktiskt kan negativt påverka resultatet för din bil i stället förbättra den.
Test Pipes
p Om du är villig att spendera pengar, är ett mindre arbetskrävande sätt att ta bort katalysatorn från bilen bara för att köpa ett test pipe från en av de många eftermarknad avgassystem företag. Ett test röret är en längd av tom avgasrör lika med längden av en katalytisk omvandlare. Helt enkelt skruva isär din konverterare och bult i ditt test pipe. Ingen handlar behöva handskas med mejsla bort på katalysator eller hantera röran.

Den bästa sidan om ett test pipe är att du kan hålla din konverterare helt intakt. Detta gör att du kan köra med testet röret på banan under helgerna, men byt ut din konverterare och vara lagliga gatan, bör du lust att köra din bil också och från arbetet samt. Eftersom testet röret kommer också matcha diametern på ditt avgassystem, det finns ingen oroa fluktuerande tryck eller hastighet i dina avgaser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83593.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.