Hur Anpassa Ramar Vehicle Plate

De flesta fordon som köps från en bilfirma komma med ett lager registreringsskylt ram. Tyvärr är dessa ramar tilltalande varken eller iögonfallande. Lyckligtvis skräddarsy din ram registreringsskylt är en av de enklaste uppgraderingar som du kan göra för din bil. I motsats till lager ramar, anpassade ramar kommer i alla möjliga färger och mönster. Lägg till lite personlighet och stil till din bil genom att lägga till en anpassad ram registreringsskylt idag. Instruktioner
1

Gå till en fåfänga platta leverantör. Även eftermarknaden auto butiker säljer anpassade ramar är urvalet begränsat. Att gå till webbplatser som Auto Tallrikar, Trafik Talk och Auto Anything rekommenderas eftersom beståndet är större och det finns fler anpassade alternativ. Välj en färg
2

. Undersök färgen och designen på din bil och väljer ett färgschema som kommer funkar bra med din bil. De vanligaste ramar kommer i en metallisk finish och är guld, mässing och zink.
3

Välj en stil. Beroende på din smak och biltyp, kan anpassade ramar har palmer, örnar, flammor och många fler mönster runt kanterna.
4

Lägg ett namn eller rubrik. Välj en registreringsskylt som antingen kommer med sin graverade egna uttrycka eller skräddarsy ditt eget. Tänk på att anpassade ordet design kommer att kosta mer. Klicka på "Anpassad" alternativet för att skapa din egen.
5

Köp ramen. Välj en design och lägga till objektet i din kundvagn om du handlar på nätet. Gå vidare till kassan och slutföra ordern samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83722.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.