Hur man installerar en Wrangler YJ Body Lift

En kropp hiss gör att du kan installera större fälgar och däck på din Jeep Wrangler. En kropp hiss höjer bara kroppen av fordonet, så att lagerhanteringen och rida kvar. Body hissar är billigare än traditionell fjädring hissar och är lättare att installeras. Elva kropp-lift distanser monteras mellan ramen och kroppen av fordonet. De kan köpas online eller på en Biltema. Installationen kan göras med enkla verktyg. Saker du behöver
Penetrerande vätska
Socket Ratchet
ställa
hydraulisk domkraft
träbit
Visa fler instruktioner
1

Hitta kroppen monteras på Jeep Wrangler genom att titta under bilen. Det finns 11 Kamerahuslocket platser:. En vid varje bakre hörn, två direkt ovanför bakaxeln, tre längs varje rambalk under dörrarna och en i mitten av den främre stötfångaren
2

Smörj bultar genom att spraya dem med penetrerande vätska. Låt vätskan i blöt i 15 minuter.
3

Avlägsna bultarna med en spärr och uttag.
4

Placera en domkraft under förarsidans dörr . Placera en träbit mellan chefen för domkraft och kroppen att jämna ut vikten. Placera domkraften på en plats som den lyfter bara kroppen av fordonet och inte i ramen.
5

Lyft fordonet nog så att de nylondistanser kan installeras mellan lager monteringspunkter bussningar på ram och kroppen. Installera förarsidan distanser innan du sänker domkraften.
6 Steg

Upprepa 4 och 5 på passagerarsidan av fordonet för att installera nylondistanser där.
7

Install de längre bultarna som följde med kitet från undersidan av fordonet. Dra dem med ett Ratchet och uttag. Kontrollera att se till att varje bult är installerad och tight.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85019.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.