Så monterar du ett Hitch

En hake är en anknytning till ett fordon - oftast en lastbil - som tillåter dig att bogsera något bakom dig. Det kan vara allt från en enkel släpvagn till en husbil eller 5th-wheel. Skumt i sig är en sfär-formade objekt fäst vid en metallplatta som sedan är kopplad till ditt fordon. Oavsett vad du bogserar sedan glida över och fäst, skumt själv. Saker du behöver
Jack med jackstands
Proper-sized dragkrok för din bil
Drill
1/2-tums hylsnyckel med socket set
Momentnyckel
Show Mer Instruktioner
Prepping av Hitch Area
1

Jack den bakre delen av fordonet från marken, om det behövs. Placera domkraften under ramen i den bakre delen av fordonet. Du kanske eller kanske inte behöver göra detta beroende på markfrigången på din bil. Du behöver tillräckligt med utrymme för att krypa under bilen och arbete.
2

Lokalisera skumt område på ditt fordon. Eftersom ett skumt är en eftermarknad alternativ, kanske du eller inte får ha ett skumt område på ditt fordon. Om du inte gör det, bör du inte installera en dragkrok på bilen. Fordon som sätts upp för att rymma ett skumt borde ha en förlängning av fordonets ram som är tillgänglig för att fästa en hake.
3

Konsultera bruksanvisningen för din skumt att ta reda på om du måste borra hål för fästen för din skumt.
4

Borra några hål behövs så att du kan montera dragkrok. Normalt missöden gjorda för att användas med befintliga hål för att inte äventyra integriteten i fordonets ram eller skumt själv.
5

Fäst skumt förstärkande konsoler enligt din Hitch modell. Detta kommer att sprida lasten över ramen så att ramen och Hitch inte misslyckas.
6

Test passa skumt. Se till dragkroksenhet är symmetriskt på fordonet innan du sätter i fästbultarna.
7

Lay skumt platt mot ramen och rikta in monteringshålen på dragkroksenhet till monteringshålen på din bil.
8

Säkra dragkroksenhet till ramen på bilen med betyget 5 bultar som medföljer din dragkroksenhet och 1/2-tums hylsnyckel. De flesta modeller missöden använder klass 5 härdat stål bultar som du måste använda för att säkra skumt på fordonet.
9

Dra åt alla bultar till vridmoment specs som anges i instruktionerna som följde med din modell hitch hjälp momentnyckeln.
10

Sänk bilen till marken om man kapade det upp att arbeta under. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83155.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.