Hur man kan förbättra Hästkrafter för 2007 Chevy Tahoe

Den Tahoe är en fullstor sport-utility vehicle (SUV) från General Motors under Chevrolet (Chevy) varumärke. Den kom först ut 1995 och är fortfarande i produktion vid tidpunkten för denna skrift (december 2010). 2007 Tahoe representerade den första årsmodellen av bilens tredje generationen och erbjöd förändringar i design och prestanda. Den 2007 Tahoe har ett antal eftermarknaden delar tillgängliga, av vilka många kan öka hästkrafter och prestanda på fordonet. Instruktioner
1

Byt Chevrolet fabriken kallt luftintaget med en eftermarknad prestanda kall luft intag av ditt val. Många tillverkare producera eftermarknaden kall-luft intag för Tahoe motor, och alla av dem öka hästkrafter genom att ge ökat flöde av kall luft i motorn. Kall-luftintag är en populär första uppgraderingen eftersom du kan installera dem hemma med grundläggande fordonsindustrin verktyg. De ger en avsevärd ökning av hästkrafter, med tanke på att de är relativt billiga jämfört med andra prestanda eftermarknaden uppgraderingar. Det finns inga riktiga nackdelar med att installera en kall luftintag annat än en mycket liten ökning av motorljud.
2

Byt Chevrolet systemet fabrik avgaserna med en eftermarknaden prestanda avgassystem i ditt val. Eftermarknad avgassystem öka hästkrafter genom att öka flödet av varm luft som lämnar motorn, som upprätthåller optimal motortemperatur. Eftermarknaden avgassystem ökar också utsläppen och kan resultera i Tahoe förlora street-legal status, beroende på vilken stat man bor i. Kontrollera dina lokala statliga regler innan du utför detta steg.
3

Installera en lustgas injektion kit. Lustgas injektion kit skjuter en viskning av lustgas till fordonets bränslesystem, vilket resulterar i en betydande men tillfälligt uppsving i hästkrafter. Eftersom detta uppsving i kraft sparkar i snabbt, är det bäst för rak linje racing. Lustgas system ökar också allmän fordonstrafik slitage och kan vara svårt på motorer.
4

Installera en kompressor. Kompressorer brand stora utbrott av komprimerad luft in i motorn när man trampar på gasen, vilket ger en enorm makt öka. Kraften vinst från att installera en kompressor kan vara monstruösa, mer än en fördubbling av hästkrafter på din Tahoe i vissa fall. Men denna effektökning kommer inte utan en kostnad. Kompressorer är extremt dyra och oftast kräver professionell installation. Kompressorer kommer också att resultera i en drastisk minskning av bränsleekonomi och kan vara svårt för andra komponenter i din Tahoe, speciellt bromsarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96052.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.