Hur du anpassar en M3

BMW M3 är en högpresterande fordon som kommer i antingen en sedan eller kombi. Detta fordon kan anpassas på hundratals olika sätt att skapa ett unikt utseende och förbättra prestanda. Medan detta dyra prestanda fordon kommer med många alternativ som redan finns, kan vissa anpassningar göras, som att lägga en uppsättning fälgar. Prestanda är redan stor med beståndet M3, men kan lägga till en kall-luftintaget ytterligare öka uteffekten. Det finns många sätt att anpassa en BMW M3, men det beror på personliga preferenser vad som bör göras på fordonet. Saker du behöver
Hydraulisk billyft
Mutterdragare
Eftermarknad hjul
Automotive tvål
plast sprayflaska
Vatten
Mikrofiberduk
Motorsport flagga dekal set
gummiskrapa
stjärnskruvmejsel
10mm hylsnyckel
Kall luft intag
Visa fler instruktioner
Lägg Custom Wheels
1

Drive M3 på en hydraulisk bil lyft och lyft bilen upp 4 meter från marken, vilket kommer att vara tillräckligt hög för att ersätta de lager hjulen.
2

Håll mutterdragare stadigt mot varje öra muttern med två händer. Tryck och håll avtryckaren tills mutterdragaren har lossnat tappmuttem. Ta bort alla fem muttrarna från vart och ett av de fyra hjulen.
3

Dra av varje hjul försiktigt med båda händerna. Förvara stock hjulen i ett garage i fall de behövs. Placera de nya hjulen i M3. Aftermarket fälgar och däck kan köpas på en bil hjul återförsäljare, eller online hjul och däck specialist. Det finns en mängd olika storlekar och utföranden att välja mellan beroende på önskemål.
4

skruv på vardera av de fem muttrarna för hand för varje hjul. Använd mutterdragare för att dra åt varje tappmuttem till hjulet. Sänk M3 från den hydrauliska bil hissen.
Lägg Custom Dekaler
5

häll 1 uns av fordonsindustrin tvål i en plast sprayflaska. Fyll flaskan tre fjärdedelar av vägen med vatten. Placera toppen på vattenflaskan och skaka kraftigt i 20 sekunder för att blanda tvål och vatten tillsammans.
6

Förbered ytan för Motorsport dekal set genom att rengöra de delar av kroppen där dekalerna kommer att ligga. Dessa delar kan innehålla huva, bål eller flare fendrar. Spraya såpvatten på ytan och torka bort smuts och damm med en mikrofiberduk. Upprepa detta steg tills ytan är helt ren och torr.
7

Dra av dekalen från genomskinligt papper som skyddar den självhäftande sidan. Spraya en liten mängd tvålvatten på den självhäftande sidan av dekalen. Detta gör att du kan flytta dekalen runt kroppen tills den är rätt placerad utan dekalen fastnar direkt till färgen.
8

Placera dekalen eller dekaler på kroppen av M3. När dekalen eller dekaler ställs in på önskad plats, använd tummen för att pressa ut allt vatten och luft från dekalen. Använd en gummiskrapa för att ytterligare avlägsna eventuell luft eller vatten genom att köra skrapan över dekalen från topp till botten flera gånger. Låt dekalerna torka ut färgen över natten innan du kör eller tvätta bilen.
Installerar en kall-luft intag
9

Dra spaken på vänster sida av rattstången till pop öppna huven på M3. Öppna huven för att exponera motorrummet och lokalisera den svarta luftfilterboxen, som ligger på höger sida.
10

Koppla luften sensor, som är ansluten till luftintaget rutan, genom att dra den försiktigt ur luften rutan.
11

Ta bort skruvarna som håller luften snorkel på plats med hjälp av stjärnskruvmejsel. Luften snorkel är en tvådelad svart plaströr som avleder luft mot luft rutan. Luften snorkel ligger direkt framför luften rutan på höger sida av motorrummet. Ta bort skruvarna som håller locket luften rutan på plats med stjärnskruvmejsel
12

. Ta bort luften rutan och tar bort lager luftfiltret.
13

Dra strålkastaren kablarna från strålkastarna controller, som ligger direkt till höger om luftintaget rutan. När de två strålkastare trådarna är urkopplad, ta bort det svarta locket strålkastare styrenhet för att exponera de två 10mm bultarna som håller luften rutan på plats. Ta bort de två bultarna med hylsnyckel. Dra ut lådan luftintag från motorrummet.
14

Skjut silikon boot som kommer med luftintag kit över insugningsröret. Placera aluminium klämma över skon och dra åt ordentligt med skruvmejseln tills startprocessen är fäst vid grenröret.
15

Montera luftskölden intag värme, som fungerar som ett stöd balk för insugningsröret . Placera värmeskölden på samma plats som luftintaget rutan var. Fäst värmeskölden på plats med de medföljande skruvarna och /eller bultar som kom med intag kit.
16

Sätt intaget röret genom hålet i värmeskölden och anslut insugningsröret till silikon starta. Använd en andra aluminium klämma att fästa insugningsröret till silikon boot genom att skruva klämma hårt med skruvmejseln.
17

Placera luftintaget kon filter på framsidan av insugningsröret. Använd en tredje aluminium klämma att fästa konen filtret till insugningsröret genom att dra åt klämman med hjälp av skruvmejseln.
18

Placera air sensor i förborrade hål för luftintaget. Placera strålkastare styrenhet bakstycket på plats. Anslut strålkastaren trådarna tillbaka till butikerna. Dubbelkolla över alla de kalla luftintag delar för att se till att allt är tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84229.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.