Hur får man en MSO för en ram

En MSO är en "tillverkarens deklaration om ursprung." Detta dokument intygar att du köpt din motorcykel ram från tillverkaren. Den har tillverkarens namn, ram serienummer eller VIN-nummer och viktig information om ram, såsom identifierbara mätningar. Den har också en avdelning för överföring av MSO från tillverkaren till köparen. Om du bygger en egen motorcykel och du använder en anpassad ram, måste du ha MSO för ramen att visa din besiktningsman som du inte fick ramen genom olagliga metoder. Om du inte har detta viktiga dokument, kommer din besiktningsman inte ge dig en titel så att du kan lagligt köra din motorcykel på gatan. Instruktioner
1

Köp en bildruta från ett federalt licensierade ram tillverkare såsom Custom Chrome, Santee, Kraftech eller Paughco. Licensierade tillverkare imprint ett 17-siffrigt chassinummer på ramen för textning och automatiskt inkludera en MSO när de skickar din ram till dig.
2

Köp en ram genom en tredje part om du inte kan köpa man direkt från tillverkaren. Informera leverantör som du behöver MSO eftersom du planerar att ha motorcykeln inspekteras och titeln i ditt tillstånd. Ofta tillverkaren skickar MSO till säljaren och säljaren kommer att hålla MSO på fil eftersom tillverkaren skickar MSO med säljarens information som fylls ut. Den vender måste underteckna MSO över till dig så det är i ditt namn.
3

Begär ett MSO från icke-federalt licensierade ram tillverkare som innehåller serienumret stämplat på ramen. Den MSO måste innehålla tillverkarens kontaktuppgifter och alla mätningar ram såsom längd, ryggrad stretch, hals rake och slang storlek så den besiktningsman kan jämföra MSO ram mätningarna mätningarna de tar från ramen. Den MSO ska framgå att du är köparen av ramen.
4

Kontakta säljaren eller tillverkaren om du inte har fått MSO med ramen. Ge säljaren med serienumret eller VIN-nummer för ramen. Om de inte har din personliga information, kommer de ber om det. De kan också begära en kvitto eller faktura som inköpsbevis. Säljaren eller tillverkaren måste då skicka ett MSO för din ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96725.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.