Hur till Öka Vridmoment i bilens bakre End

vridmomentet ökar i den bakre änden av en bil är det yttersta målet för en person som vill göra en bil accelererar snabbare, eftersom det innebär att öka mängden av makten en bil sänder till bakhjulen. Detta kan åstadkommas genom att öka motoreffekten, eller genom att byta gearsets i bakre differential.If du redan har förbättrat motorns prestanda, eller är ovilliga att ändra motorn, sedan öka slutlig utväxling genom att byta gearset till en med en numeriskt högre förhållandet kommer att ge en dramatisk multiplikator på det vridmoment som överförs till den bakre änden från drivaxeln. Saker du behöver
skiftnycklar
hylsnyckelsatser
Bakre differential gear satt
Bakre differential packning
Automotive svart
silikontätningsmedel 2 liter 75W till 90W bakre differential vätska
Vridmoment skiftnyckel
Pinion djup verktyg
Visa fler instruktioner
1

Placera bilen på pallbockar, med hjälp av en hydraulisk domkraft och pallbockar. Ta bort drivhjulen.
2

Lossa och ta bort drivaxlarna. Beroende på din bil, kan du behöva koppla bort alla bromsledningar som är anslutna till fästplattor på bakaxeln. Addera 3

Koppla loss den bakre drivaxeln från drevet flänsen. Vissa fordon kan ha ytterligare temperatur eller sensorer broms knutna till toppen av differential, så se till att koppla bort dessa också.
4

Använda rätt uttag, lossa bakre differential pluggen före tömning. När pluggen är löst, sedan lossa bultarna på den bakre differentialen luckan. När du lossa de nedre bultarna och ta bort locket skillnaden fluid började läcka ut.
5

Inspektera huset för att se om det finns några skador såsom trasiga tänder. Beroende på utformning, kommer det att finnas muttrarna som håller bäraren, som bör tas bort. Om axeln är en tredje medlem axel, ska den tredje medlem mittsektionen vara fri att dra ut på denna punkt.
6

Demontera bort mittsektionen med en tredje medlem bostäder, ombyggnad med nya gearset . Med en differential bärare, ställa pinjong djupet är avgörande för att säkerställa korrekt drift och lågt brus. Drevet djupet justeras med shims baserade på fordonstillverkaren.
7

Installera differentialhållaren med den reviderade gearset. Detta kommer att behöva justeras med muttrar side bärande, vilket kan kräva särskilda nycklar för att komma åt beroende på fordonstillverkaren. När transportören har centrerats och sidodrevet lagret förinstallerade, justera backlash med shims.
8

Montera drivaxlarna, då den differentiella täcka. Använd en ny packning, eller svart silikon packning tätningsmedel för att säkerställa en tät montering. Fyll differential med vätska.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85447.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.