97 Nissan Altima Exhaust Tips

Nissan Altima är klassificerad som en medelstor sedan och var ursprungligen tillverkades 1992 för 1993 års modell för att ersätta den avvecklade Nissan Stanza. Eftermarknaden avgaser tips för Nissan Altima är inte kompatibla med vissa årsmodeller, utan snarare är sorterade efter diametern på avgasröret. Drivrutiner lägga avgassystem tips till avgasröret för att ändra utseendet på avgaserna och eventuellt byta avgassystem ljudprofil. Rostfritt stål eller krom

tips Avgassystem för Nissan Altima finns i antingen rostfritt stål eller krom. Rostfritt stål är typiskt dyrare på grund av kostnaden för material och tillverkningsprocesser. Medan krom har en hög initial glans, är det mer benägna att värme missfärgning, korrosion och gropfrätning. Rostfritt stål kräver mindre övergripande underhåll för att behålla glans.
Resonans Tips

resonated avgassystem tips är fodrade med ett ljudabsorberande material för att avsiktligt dämpa avgas ljudet. Fodrad med glasfiber eller annat poröst material, kommer slutrör minska ljudet av avgaserna vid avgasröret. Avgassystem tips utan ljuddämpning kallas "icke-resonans" tips. Du kan ansluta tips med svetsning, klämmor, skruvar och
Attachment Methods

bultar. Svetsade tips glida över avgasröret eller direkt ansluter till änden av röret och är häftsvetsade på plats. Clamped tips glida över avgasröret och använda en ring klämma att fästa slutrör till avgasröret. Klämmor tillverkade med en svetsad klämma är i allmänhet starkare än fritt flytande klämmor. Skruv-och bult-på tips är anslutna med en spänning skruv eller bult som håller fast spetsen på röret metall. De skruvar eller bultar kan också utformas för att perforera ändrör för en säkrare passform.
Tip Styles

avgassystem tips finns som dubbla väggar, dual spets , är avfasade eller utsvängda.

Dual väggar tips konstruerad av två rullar av metall med olika diametrar förbundna vid båda ändarna av avgas dricks. Dessa tips ger en skrymmande utseende och samtidigt behålla den ursprungliga anslutningen diameter röret.

Dubbla spetsar har en enda avgasröret anslutning som förgrenas i två separata avgaser tips. Även ljudet kan ökas något, är de dubbla tips främst avsedd för stil.

Beveled och blossade tips förstärka ljudet en aning. När du installerar en spets med en icke-standard stil

, säkerställa tillräckligt utrymme finns under stötfångaren för din Nissan Altima.
Former

avgassystem tips finns som runda, fyrkantiga, ovala, trekantiga och anpassade beställda former. Avgaserna änden av spetsen är antingen skära eller rullas. Skär slutar exponera skurna metall och finns i en mängd olika vinklade snitt och svängar. Valsade tips har klippt metall rullat in i munnen till avgasrörets att åstadkomma en jämn utseende till slutrör. Under installationen bör rullade tips har dräneringshål pekar mot trottoaren för att undvika uppbyggnad av kondens bakom valsläpp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96047.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.