Hur man kan öka den Exhaust storlek på New Style av Duramax

Den "nya stilen" Duramax motor introducerades med 2007.5 årsmodell GMC och Chevrolet tunga lastbilar pickup. Formellt kallas en LMM Duramax, kommer dessa 6,6-litersmotorer utrustade från fabrik med en 3,5-tums avgassystem som presenterar ett dieselpartikelfilter för att uppfylla strängare federala riktlinjer Diesel Emission antagits under 2007. Lager-utrustade LMM Duramax pickuper kan upptäckas av den stora, utsvängda slutrör sträcker sig från dieselpartikelfiltret. Den övergripande avgassystemet diameter kan ökas, antingen med eller utan den dieselpartikelfilter. Saker du behöver
utbytesavgassystem Skruvmejsel systemet
Diesel tuner
Visa fler instruktioner
1

Bestäm storlek och stil på avgassystemet som kommer att vara installerad på duramax LMM utrustat pickup. Flera stora eftermarknaden avgassystem tillverkare erbjuder system av olika storlekar och priser. Köpa den fulla systemet och avgöra om du kommer att lämna diesel partikelfilter på plats, eller inte.
2

Ta byggsatsfabriken avgaser genom att lossa avgas klämmor på turbo stuprör, och lossa några galgar säkra röret längs fordonets ram. Wiggle avgassystemet loss och ta bort den helt från fordonet. Höj fordonet på en lyftanordning, och få hjälp av en annan person för att bäst underlätta denna process.
3

Installera det nya avgassystemet genom att fästa rörsektionema tillsammans med avgas klämmor och säkra konstruerat systemet till turbo stupröret. Säkra systemet med samma avgassystem hängare som tagits bort från beståndet system, eller installera nya galgar om det behövs.
4

Montera partikelfilter, enligt anvisningarna i varje enskilt kit, om du väljer att ha kvar den i systemet. För att ta bort partikelfilter, köpa en delete kit för komponenten, som kommer att bestå av en rak bit av avgasröret för att ersätta filtret. Programmera bilen med en Duramax LMM-kompatibel tuner för att ta bort några koder som produceras av bilens dator i avsaknad av partikelfilter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95976.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.