Hur får man fler hästkrafter i en STS

The Cadillac STS är en djärv prestanda sedan med imponerande prestanda ur lådan. Men många STS ägarna vill fortfarande ännu mer prestanda, oavsett om det är mer kraft eller bättre hantering. Till skillnad från vissa andra prestanda bilar (Ford Mustangs och BMW 3-serien, till exempel), som har många alternativ att välja mellan när det kommer till mer prestanda, det är inte en så stor tillgång på go-snabbare delar för STS. Men det finns några alternativ som kan göra en STS snabbare och roligare att köra. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och ratchetSpecialty fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Installera en prestanda avgassystem. Liksom de flesta bilar i lager specifikation, är avgassystemet på STS utformad för att styra ljudet i stället släppa loss motorns inre NASCAR racer. En större diameter avgassystem får de förbrukade avgaserna ut ur motorn effektivare och låta motorn att göra mer makt samt uppvisar en mer offensiv avgasljud. Installera ett avgassystem på en STS kommer i allmänhet att kräva specialitet verktyg som en hiss samt svetsning och skärande bearbetning leveranser.
2

Byt luften rutan med en prestanda intag. STS-aktien luft box är relativt restriktiv. En kall luftintaget, å andra sidan, använder större diameter rör och en stor, fri-andning cone filter för att leverera kallare, tätare luft till motorn. Detta i sin tur gör det möjligt för motorn att producera mer makt och kan även resultera i bättre gasrespons. För att installera en kall luftintag, skruva isär lådan lager luft från motorrummet och koppla bort den från luftintaget. Montera kall luftintaget i stället för luftlådan. Kontrollera att filtret för intag placeras där det kan få kall luft, men också se till att den är skyddad mot fukt och smuts. Programmera motorns dator för mer makt
3

. Motorns styrenhet (ECU) reglerar mängden bränsle och luft cylindrarna tar emot och den gnista som antänder luft-och-bränsleblandningen. En kalibreras (även kallad reflashed) ECU kommer att ändra dessa egenskaper för att låta motorn göra mer makt. För STS, brukar det krävas att fordonet köras till butiken som kommer att göra arbetet, eftersom det kräver att en dator är ansluten till bilens dator.
4

överladda motorn . Det finns några företag som erbjuder kompressor konverteringar för STS. En kompressor är en kompressor monterad på inloppssidan hos motorn som tvingar luft in i motorn för en dramatisk ökning av vridmomentet och hästkrafter. För bästa resultat bör du ha en kompressor installeras av en butik bekant med denna omvandling.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95424.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.