Hur man använder Frost kung i ett Trunk

Frost kung designar och säljer produkter som erbjuder dörr och fönster tätningslösningar. Designad för att skydda ditt hem och fordon från förlust av värme och luftkonditionering, dessa produkter är ekonomisk och enkel att använda. Lägga Frost Kung gummilister till lastbilens dörrar och fönster kan bidra till att bibehålla omgivande värmen i ditt fordon stuga som produkten är avsedd för extremt kallt väder. Detta minskar också oddsen för dina dörrar och fönster frysa stänger i extremt kalla temperaturer. Saker du behöver
Sax
Visa fler instruktioner
1

Öppna din lastbil dörr. Den målade metall du se runt inträde av dörren är känd som dörrkarmen, vilket är det område som dörren vilar i när det stängs. Det är också där din lastbil förlorar det mesta av sin isolering och där du kommer att installera din Frost kung gummilister.
2

Rulla ut Frost kung gummilister till samma längd som omkretsen av dörrkarmen . Addera 3

Ta de första 1-2 inches av den självhäftande tejpen från baksidan av gummilister. Detta kommer att utsätta den klibbiga baksidan av gummilister för installation.
4

Välj en startpunkt och placera den klibbiga sidan av gummilister till din lastbil dörrkarmen.
5 < p> Fortsätt att skala och hålla på gummilister runt hela omkretsen av dörrkarmen tills du når din ursprungliga startpunkt.
6

Klipp eventuellt överskott gummilister bort med en sax.

7

Roll ner din lastbil fönster.
8

Skär en längd av gummilister till längden av omkretsen av fönstret, exklusive botten där fönstret säten i dörren eftersom denna del kan inte vara väder avskalade.
9

Upprepa denna process på alla dina lastbilens dörrar och fönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86763.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.