Hur man installerar ett Pintle Hook

Om en Pintle krok är felaktigt installerat eller sätts på fel bil, kan resultatet bli förödande för fordonet eller den eller de personer runt fordonet bör Pintle kroken misslyckas. En Pintle krok liknar en stark botten krok med en topp spänne krok som håller en trailer ring ansluten till ett fordon. En fjäder stift håller spännet kroken från att lyfta från botten kroken. Denna kombination gör att du kan säkert dra en släpvagn med en bogsering kapacitet upp till 10.000 pounds. Saker du behöver
Täljsten
Punch
Hammer
1/4-tums borr
Borrmotor
Skärvätska
33/64-inch
borr 4 årskurs 8 bultar, 1/2 tum från 4 platta brickor, 1/2 tum
4 låsbrickor, 1/2 tum
4 sexkantsmuttrar, 1/2 tum Sida 2 skiftnycklar, 5 /8 tum
Visa fler instruktioner
1

Håll mallen bulthålet - medföljer Pintle krok - mot en del av fordonets förmåga att hålla vikten rekommenderas av Pintle krok instruktioner. Markera mallen hål på fordonets struktur med täljsten. Avlägsna bulten mallen från fordonet.
2

Rikta spetsen av en stans med centrum av en markant hål. Strike baksidan av stansen med en hammare för att göra en fördjupning på metallen. Upprepa processen med de återstående tre hålen.
3

Installera en 1/4-tums borr i chucken på en borrmaskin. Coat spetsen av bit och markerade metall med skärvätska. Borra ett hål i varje av de fyra markerade hålen med den belagda borr. Utbyta 1/4-tums borr för 33/64-inch borr. Större varje hål med 33/64-inch borr.
4

Passa in basen av Pintle krok med de borrade fyra hålen. Skjut en 1/2-tums årskurs 8 bult genom en av Pintle kroken monteringsplatta och i det borrade hålet. Skjut en platt bricka, sedan en låsbricka och trä sedan en mutter på muttern. Upprepa processen med de andra tre Pintle krok monteringshål.
5

Dra åt varje skruv genom att placera en 5/8-tums skiftnyckel på en mutter och chefen för motsvarande årskurs 8 bult och vrid muttern medurs. Upprepa processen för varje av de tre återstående årskurs 8 bultar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86312.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.